Η Λαμία ανακοίνωσε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας και τα φιλικά που θα δώσουν οι παίκτες του Τζανλούκα Φέστα σε Καρπενήσι και ΔΑΚ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει ως εξής:

• Την Τετάρτη 13/7, θα αφιχθούν όλοι οι παίκτες στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες, ενόψει της νέας σεζόν.

• Την Πέμπτη 14/7, το πρωί οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα κάνουν ιατρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση στο «Αθ. Διάκος», η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

• Την Παρασκευή 15/7 και το Σάββατο 16/7 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις με παράλληλες απογευματινές προπονήσεις.

• Την Κυριακή 17/7, η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι. όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο "ΜΟΝΤΑΝΑ" και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Παρασκευή 29/7.

• Στη διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΛ, την Πέμπτη 28/7.

• Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά παιχνίδια:

Τετάρτη 3/8/2022 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΜΙΑ
Σάββατο 6/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Παρασκευή 12/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σάββατο 13/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι ώρες και περισσότερες λεπτομέρειες για τα φιλικά παιχνίδια της στερεοελλαδίτικης ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία