Στη Λαμία ο Τόσιο Λέικ.

Την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Top Oss ανακοίνωσαν οι Φθιωτοί.

Πρόκειται για παίκτη που πέρασε από τις ακαδημίες των Εξέλσιορ και Φέγενορντ, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε Φορτούνα Σιτάρντ και Μάαστριχτ.

Η ανακοίνωση της Λαμίας

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (26-03-2001) Ολλανδό επιθετικό, Toshio Lake, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της TOP Oss στην Ολλανδία έχοντας 24 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Lake έχει αγωνιστεί στους νέους της SBV Excelsior και της Feyenoord. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Fortuna Sittard και μετά δόθηκε δανεικός στην MVV Maastricht απ’ όπου μετακόμισε στην ομάδα TOP Oss.

Επίσης ο Lake έχει αγωνιστεί 7 φορές στην Εθνική ομάδα U17 της Ολλανδίας

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκουλάς - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

TAGS: Λαμία