Παίκτης της Λαμίας έγινε τη Δευτέρα ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος. Η ΠΑΕ της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου μέσου που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό Β’, με τον οποίο έκανε 30 συμμετοχές στη Super League 2, έχοντας αγωνιστεί κι 11 φορές με την πρώτη ομάδα των «πράσινων».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (27.11.2001) Έλληνα μέσο, Ανδρέα Αθανασακόπουλο, που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας 30 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ με τη δεύτερη ομάδα του στη Super League 2.

Ο νεαρός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του στη Θύελλα Πατρών και, στη συνέχεια, μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, φτάνοντας μέχρι και την πρώτη ομάδα και καταγράφοντας 11 συμμετοχές σε Super League 1 και κύπελλο Ελλάδας. Επίσης, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες!

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κώτσιρας: «Όταν μειώσαμε το πιστέψαμε αλλά δεχθήκαμε αμέσως τρίτο γκολ - Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού»

Νικολογιάννης: «Παναθηναϊκός όπως τον θέλει ο Νίστρουπ - Συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε»

Αναστασίου: «Δεν φοβηθήκαμε και κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

Πρόβλημα και για τον Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε μετά από σουτ!

Τα highlights από την πεντάστερη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Asteras AKTOR

Πυραυλοκίνητος Παναθηναϊκός, κέρασε πεντάρα τον Αsteras AKTOR και πάει φορτσάτος στο Αλμάτι!

Αλγουαθίλ: «Ήταν μία δίκαιη νίκη, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο»

Ο Παναθηναϊκός έκρυψε την μπάλα και ο Τετέι την εμφάνισε στα δίχτυα του Asteras AKTOR για το 5-1

Πανέμορφο γκολ από τον Καλάμπρια: Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μακρινό συρτό σουτ για το 4-1

Το γκολ του Ντέσερς για το 3-1 και το ξέσπασμα χαράς του Νίστρουπ στον πάγκο του Παναθηναϊκού

TAGS: Λαμία