Την ανωτερότητά της έδειξε στις Σέρρες η Λαμία. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Football League, συνεχίζοντας την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Η Λαμία απείλησε στο 29ο λεπτό αλλά ο Πίντο με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή -έπειτα από σέντρα του Σιαντραβάνη- δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Πανσερραϊκός με τη σειρά του είχε μια καλή στιγμή και αυτός στο πρώτο μέρος, αλλά Φουρτάδο και Παπατζίκος μπερδεύτηκαν στον αέρα και δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στην εστία.

Στην επανάληψη και δώδεκα λεπτά μετά την έναρξή της, η Λαμία άνοιξε το σκορ. Ο Κυριακόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Πίντο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό σκορ (0-2) διαμόρφωσε ο Γιαλούσης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει προηγουμένως ο Καραλής από τον Ιωαννίδη.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Μεγάλη Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Πανσερραϊκός – Λαμία 0-2
(57' Πίντο, 90'+1' πέν Γιαλούσης)

Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

14:00 Κισσαμικός – Αγροτικός Αστέρας
15:00 Ζάκυνθος – Αχαρναϊκός OTE TV
16:00 Χανιά – Πανελευσινιακός
16:00 Απόλλων Σμύρνης – Παναχαϊκή
16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναιγιάλειος
17:30 Τρίκαλα-ΑΕΛ OTE TV
Ολυμπιακός Βόλου – Καλλιθέα 0 – 3 α.α.
Εργοτέλης – Κέρκυρα 0 – 3 α.α.

Η επόμενη (31η) αγωνιστική

Πανελευσινιακός-Αγροτικός Αστέρας
Αχαρναϊκός-Χανιά
Καλλιθέα-Κισσαμικός
Λαμία-Ζάκυνθος
Λάρισα-Πανσερραϊκός
Κέρκυρα-Απόλλων Σμύρνης
Παναιγιάλειος-Τρίκαλα
Εργοτέλης-Αναγέννηση Καρδίτσας
Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Βόλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»