Ενα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Κυριακής 6/8/2023 στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Πλατύστομο.

Δείτε Βίντεο:


Κατά την διάρκεια εκδήλωσης του Πολιτιστικού Σύλλογου «Πηλέας», όλοι σοκαρίστηκαν την στιγμή που είδαν να εμφανίζεται άνδρας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να σβήσει την ψησταριά για τα σουβλάκια στην εκδήλωση!

Ο πυροσβέστης είχε πάρει το λάστιχο και έριχνε νερό στα κάρβουνα. Λίγα λεπτά μετά ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κώστας Ευθυμίου κατήγγειλε δια του μικροφώνου της εκδήλωσης ότι η επέμβαση της Πυροσβεστικής έγινε ύστερα από κλήση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας υπό τον φόβο εκδήλωσης πυρκαγιάς.





«Φαίνεται ότι ο πρόεδρος του χωριού παρέξηγησε την καιόμενη Σμύρνη και νόμισε μήπως κάψουμε τον χώρο. Για να μας προφυλάξει επειδή πρόκειται περί αγαθού ανθρώπου κάλεσε την πυροσβεστική. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τώρα τι γίνεται. Σκέφτηκε να μην φάμε και πολλά σουβλάκια και έχουμε πρόβλημα με την χοληστερίνη. Αυτός είναι ο κ. πρόεδρος που έχει ο στόχο 4 χρόνια τώρα να σβήσει τον Πηλέα. Ενοχλείται. Τώρα, δεν ξέρω γιατί. Το θέμα είναι ότι για όλα αυτά επιβραβεύεται και είναι ξανά υποψήφιος για την θέση του προέδρου της κοινότητας. Να τον χαιρόμαστε όλοι μαζί..», είπε στη δήλωσή του.

Σύμφωνα με τους παριστάμενους, κάποιοι απέδωσαν το σκηνικό στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Μακρακώμης.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΟΥ: Χαμηλός ο κίνδυνος για το κοινό από τον χανταϊό - «Δεν υπάρχει λόγος πανικού ή ταξιδιωτικών περιορισμών»

Fars: Αμερικανικό πολεμικό πλοίο χτυπήθηκε από δύο πυραύλους στο Ορμούζ

Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος στο Λαύριο για πορνογραφία ανηλίκων

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε 42χρονη στη Ρόδο - Παραδόθηκε στην αστυνομία η δράστις

23 χρονος έτρεχε με 178 αντί για 90 χλμ την ώρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Φωτιά σε λεωφορείο στο Ίλιον - Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Φυλής

Παρ' ολίγον τραγωδία στις ΗΠΑ: Αεροσκάφος έπεσε σε στύλο φωτισμού και φορτηγό, ενώ προσέγγιζε το αεροδρόμιο

Ξεπέρασε τα 2,10 ευρώ η τιμή της βενζίνης στην Αθήνα - Άνοδος και για το πετρέλαιο

Η Τεχεράνη προειδοποιεί το αμερικανικό ναυτικό να μην πλησιάσει το Στενό του Ορμούζ

Στις Βρυξέλλες ο Πιερρακάκης για το Eurogroup - Στο επίκεντρο οι επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή