Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» τη Λαμία, παρότι προηγήθηκε δύο φορές και ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά μίλησε για:
Για το ισόπαλο 2-2 στο ματς: «Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια μάχη μεταξύ των πλάνων των δύο προπονητών. Η Λαμία άλλαξε τον σχηματισμό της με τρεις στόπερ, για πρώτη φορά αυτήν την χρονιά. Αλλάξαμε επίσης τον σχηματισμό μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια γιατί περιμέναμε διαφορετική προσέγγιση και για αυτόν τον λόγο θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ροή. Γνωρίζαμε πως δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι, η Λαμία είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλες μπαλιές, έχει έναν καλό επιθετικό όπως ο Καρλίτος αλλά και τον Σλίβκα στο κέντρο. Είναι πολύ απογοητευτικό γιατί πήραμε δύο φορές το προβάδισμα και σε ένα παιχνίδι με αυτήν την μορφή ήταν σημαντικό να πάρεις το προβάδισμα. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα αν και μετά το 2-2 είχαμε την πολύ καλή ευκαιρία με το Νέιρα και παρότι πήραμε τη νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια στις καθυστερήσεις, σήμερα δεν καταφέραμε να το πετύχουμε».

Για το αν τον προβληματίζεται επειδή ο ΟΦΗ δεν έχει νικήσει εκτός έδρας αλλά και το γεγονός ότι έχει δεχτεί 7 γκολ στις τέσσερις αγωνιστικές: «Δεχτήκαμε επτά γκολ όμως πρέπει να μετρήσουμε πόσα έχουμε βάλει εμείς και πόσους βαθμούς έχουμε. Στην αρχή της χρονιάς είναι δύσκολο να παίξει οποιαδήποτε ομάδα γιατί όλες οι ομάδες έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και είναι διαφορετικό από την μέση της χρονιάς. Στην αρχή της χρονιάς δεν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ πώς θα παίξεις αλλά να πάρεις τους βαθμούς και τις νίκες. Η κανονική εμφάνιση μιας ομάδας θα παρουσιαστεί μετά από 4-5 αγωνιστικές και πιστεύω ότι η επόμενη αγωνιστική θα είναι καθοριστική γιατί ξεκινάει μια τριάδα αγώνων. Σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό κάποιες ομάδες θα παραμείνουν χαμηλά ή ψηλά στην βαθμολογία. Αν πας ψηλά, θα είσαι φαβορί, αν βρεθείς χαμηλά θα είσαι αουτσάιντερ. Αν περάσει αυτή η τριάδα των αγώνων και είσαι πάνω από την μέση της βαθμολογίας τότε αλλάζει και η αντίληψη των παιχνιδιών. Βεβαίως και θέλω να μειωθούν τα γκολ που δεχόμαστε και αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε αρκετά ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο».

Για το ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα: «Δεν θέλω να μιλήσω για το πρωτάθλημα ή την βαθμολογία γιατί πραγματικά πιστεύω ότι δεν είναι το σημαντικότερο. Το κλειδί είναι να πηγαίνεις παιχνίδι με παιχνίδι και να κοιτάζεις το επόμενο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και θα βλέπω τον πίνακα γιατί πάνω-κάτω γνωρίζω πόσους βαθμούς χρειάζεται η ομάδα για να μπει στα playoffs».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»

Θύρα 1: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ΑΕΛ ποτέ»

Πανσερραϊκός: Έσπασε το αρνητικό σερί στο Αγρίνιο και «τρέχει» 8/9 αήττητο με ρεκόρ επιβίωσης

TAGS: ΟΦΗ