Τρεις βαθμούς χρειάζεται η Λαμία εκτίμησε ο Μιχάλης Γρηγορίου για να «κλειδώσει» η παραμονή για την ομάδα του. Ο προπονητής της Λαμίας μετά το τέλος της αναμέτρησης χαρακτήρισε τη νίκη αυτή ως την πιο κομβική από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Είναι η πιο κομβική νίκη ως τώρα από την ημέρα που ανέλαβα. Παίζαμε απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σχηματικό μας για να τον αντιμετωπίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε, αλλά δεχθήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πως αν συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, θα τα έχουμε καλά πρώτα με τον εαυτό μας και μετά θα δούμε το αποτέλεσμα. Το ήθελαν, το έδειξαν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ότι πέτυχαν. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Είχαν και οι δύο δοκάρια και το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος. Βάσει πάθους και διάθεσης όμως, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», ανέφερε και συνέχισε για την παραμονή.

«Είναι ένα βήμα πλέον, η παραμονή. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη, δηλαδή άλλους τρεις βαθμούς, για να αισθανόμαστε καλά. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι που θα φτάσει η παραμονή, αλλά έχω την αίσθηση ότι μετά από το τεράστιο σημερινό τρίποντο, με τρεις βαθμούς ακόμα θα είμαστε αρκετά καλά. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο στόχο».

Τέλος, τόνισε για τα προβλήματα τραυματισμών που είχε η ομάδα του.

«Είχαμε πάρα πολλά επιθετικά προβλήματα. Μόνος φορ που είχαμε στη διάθεση μας στην ουσία ήταν ο Καραμάνος, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε με πρόβλημα από την αρχή του ματς. Έτσι, αναγκαστήκαμε και ο Ντέλετιτς από εξτρέμ έγινε δεύτερος επιθετικός. Δεν είχαμε άλλη λύση επιθετικά. Όπως δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση, έτσι βρήκαμε και εμείς ένα. Θέλαμε να παίξουμε την άμυνα του ΠΑΣ με κάθετο ποδόσφαιρο, για να δημιουργήσουμε και ευτυχώς με αυτό τον τρόπο βρήκαμε το γκολ του Ντέλετιτς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παζαρεύει με τρεις και παίζει πόκερ με άλλους τρεις»

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»

Δεσύλλας: «Ίσως και σήμερα εξελίξεις με Τσάπρα, πολλές οι πιθανότητες για Καμαρά, τι ισχύει με Παναθηναϊκό - Καλάμπρια»

Τσορμπατζόγλου: «Στο κάδρο ο Πούσιτς αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ»

ΜΜΕ Ισπανίας: «Η ΑΕΚ ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για Ουναΐ»-Κανενα ενδιαφέρον, λέει η ΑΕΚ

TAGS: Λαμία