Την πιο ηχηρή μεταγραφή εκτός Big 5 είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Λαμία, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Άλαν Τζαγκόεφ.

Ο Ρώσος διεθνής μέσος, που ήταν σε επαφές με τη διοίκηση της Λαμίας εδώ και αρκετές εβδομάδες, αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά. Εφόσον πάνε όλα καλά, θα αποτελέσει την 16η μεταγραφή της Λαμίας για τη θερινή περίοδο.

Από τη Ρωσία προέκυπτε ότι Τζαγκόεφ είχε πάρει την πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αναλάβει πόστο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο τελικά είπε το «ναι» στη Λαμία.

Ο 33χρονος άσος έχει σπουδαία καριέρα στα γήπεδα της πατρίδας του με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρούμπιν Καζάν, έχοντας αγωνιστεί σε περισσότερα από 400 ματς. Mεταξύ άλλων κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ρωσίας, τέσσερα Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ, όλα με την ΤΣΣΚΑ.

Με την εθνική του ομάδα μετρά 59 συμμετοχές και εννέα τέρματα έχοντας αγωνιστεί σε δύο Μουντιάλ, το 2014 και το 2018, καθώς και σε δύο Euro, 2012 και 2016.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

TAGS: Λαμία