Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (18/1) η Λαμία.

Ο 29χρονος εξτρέμ άνηκε στο δυναμικό των Φθιωτών από το καλοκαίρι του 2019, ενώ αυτή ήταν η 3η του θητεία στο κλαμπ (2014-15 και 2016-17 οι άλλες δύο). Τη φετινή σεζόν είχε σημειώσει μόλις εφτά συμμετοχές, έχοντας δώσει και μία ασίστ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του
».

Διαβάστε ακόμα:


«Τρέχουν» για Τούμπα οι Κρίστισιτς, Τσιγκρίνσι, Ανσαριφάρντ, Νεντελτσεάρου

Παναιτωλικός: Πρώτος ξένος «κατοστάρης» ο Ντίας!

Απόλλων: Επιβεβλημένο το ροτέισον με ΑΕΚ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

TAGS: Λαμία