Με σπασμένη μύτη, κατέληξε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (10/4) 17χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερα άτομα στην οδό Στουρνάρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30’ το βράδυ και σύμφωνα με το παιδί δέχτηκε επίθεση με γροθιές κι άλλα χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα, αποτέλεσμα των οποίων ήταν και το κάταγμα στη μύτη αλλά και άλλα σημάδια πάνω του. Όταν τον εγκατέλειψαν ειδοποίησε την Αστυνομία και υπέδειξε σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο, κατά που κινήθηκαν οι δράστες και την περιγραφή τους, με αποτέλεσμα να γίνουν τέσσερις προσαγωγές.

Στο Αστυνομικό Τμήμα ο 17χρονος αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο από τους τέσσερις που του επιτέθηκαν οι οποίοι και συνελήφθησαν. Πρόκειται για δύο 20χρονους, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

Οι συλληφθέντες κρατήθηκαν για να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ωστόσο με προφορική εντολή του γύρω στις 12:00’ το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.

Πηγή: www.lamiareport.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αυτοκίνητο κάηκε στη νέα Παραλιακή - Πού διεκόπη η κυκλοφορία

Οι αγρότες ανοίγουν λωρίδες κυκλοφορίας για τους εκδρομείς - Θέμα ασφάλειας εγείρει η ΕΛΑΣ

Δημογλίδου: «Στη Θεσσαλία με δυσκολία περνάει όχημα έκτακτης ανάγκης, πώς θα απεγκλωβίσουμε οδηγούς;»

Κόκκινες μπογιές στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης στο Ηράκλειο

Οι πρώτες καθολικές αυξήσεις σε 2,6 εκατ. συνταξιούχους μετά από 10 χρόνια - 1,3 δισ. το συνολικό κόστος ενίσχυσης

Θεσσαλονίκη: 9 προσαγωγές για την επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό πίσω από το Τουρκικό Προξενείο

Νεκρός ο συνδημιουργός του Call of Duty, Βινς Ζαμπέλα - Βίντεο από το τρομακτικό δυστύχημα με Ferrari

Ωράριο Χριστουγέννων: Πώς θα λειτουργήσουν εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και λαϊκές

Πού αναμένονται σήμερα βροχές και καταιγίδες - Έως τους 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Έρχονται αυξήσεις έως 200 ευρώ τον μήνα για μισθωτούς από 1ης Ιανουαρίου