Η προετοιμασία της Λαμίας για την επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ ξεκίνησε, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στη «Νέα Άμπλιανη».

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Φθιώτιδας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 20/8 στο «Αθανάσιος Διάκος» την «Ένωση», για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα έκαναν την καθιερωμένη τους προθέρμανση, στην συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι κατοχής, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι με τη μπάλα σε υπό ομάδες.

Από πλευρά απουσιών, ο Ιταλός τεχνικός δεν είχε στην διάθεση του, τους Καραμάνο και Μαρμεντίνι που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης η ΠΑΕ Λαμία έκανε γνωστό μέσα από ανακοίνωση της, πως μετά από καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο, τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον Covid.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Σε καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο για τη διασπορά του Covid-19, βρέθηκαν θετικά 3 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο γι’ αυτούς και αύριο θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Λαμία