Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τη δεύτερη αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος εξετάζουν στη Λαμία, όπως άλλωστε αποκάλυψε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της ομάδας για την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, υπάρχει η σκέψη η ομάδα της Φθιώτιδας να παίξει από τη δεύτερη αγωνιστική (στις 27/8), αφού υπήρξε η αντίστοιχη καθυστέρηση στην διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ με τη Βέροια που ήταν από την Super League 2.

«Να ευχηθούμε καλή αρχή και καλή χρονιά. Να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς για τους παίκτες μας και να έχουμε στο τέλος της σεζόν τα αποτελέσματα που θέλουμε. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Να έχουμε όλοι μια καλή χρονιά», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας.

«Είναι κάτι που έχουμε στο μυαλό μας. Ξεκινήσαμε αργά λόγω των αγώνων μπαράζ. Θα το συζητήσουμε και με τον προπονητή, θα δούμε και πότε θα γίνουν τα φιλικά μας και θα αποφασίσουμε. Είναι πάντως κάτι που έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες και είναι δίκαιο να το ζητήσουμε και να το πάρουμε. Θα το σκεφτούμε και θα δούμε», είπε για το θέμα της παράτασης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

TAGS: Λαμία