Το "5ο Kallithea Night Run", το ξεχωριστό νυχτερινό δρομικό «πάρτι», πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Τζιτζιφιών με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή 600 περίπου δρομέων, όπως όριζε το εγκεκριμένο πρωτόκολλο από τη ΓΓΑ και, σύμφωνα με το οποίο στον αγώνα είχαν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι δρομείς με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τεστ, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ενωτικό μήνυμα στο δρομικό κίνημα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητής στα 10 km ήταν ο Γιώργος Καραβίδας, με δεύτερο τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη και τρίτο τον Ζαν- Μπερνάρντ Αλι και στις γυναίκες νικήτριες ήταν οι Ναταλία Λακάκη, Δημινάκη Ευαγγελία και Αλεξίου Κέλλυ.

Στα 5 km ξεχώρισε η νίκη της Ζωής Ανδρικοπούλου, με δεύτερη την Ελισάβετ Δήμου και τρίτη την Βούτση Νεκταρία.

Στους άνδρες, στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν οι Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης, Πουζανοφ Μικαΐλο και Φραγκιαδάκης Παναγιώτης.

Στα 2,5 km, νικητές ήταν ο Δαφνής Γιώργος και η Μικαε?λα Αλεξανδρή.Το βάθρο των νικητών στους άνδρες συμπλήρωσαν οι Βιτζιλαίος Αποστόλης και Λιβιεράτος Ιωάννης, ενώ στις γυναίκες οι Κούρτη Μαρία και Μόκα Μαριαλένα.

Η διοργάνωση διεξήχθη με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. και εντάχθηκε στις δράσεις του Be Active Hellas.

Η «πρέσβειρα» του Kallithea Night Run για δεύτερη φορά και πρωταθλήτρια ξιφασκίας με αμαξίδιο, Κέλλυ Λουφάκη, συμμετείχε στον αγώνα των 2,5 km μαζί με παιδιά ΑμεΑ, στέλνοντας μήνυμα μαχητικότητας και θέλησης!

Να σημειώσουμε ότι συμμετοχές με άτομα ΑμεΑ είχαμε και στα 5 km και 10 km, με την ομάδα των Δρομέων Ελπίδας να δίνει δυναμικό παρών!

Αξίζει, επίσης, να τονίσουμε ότι στο 5ο Kallithea Night Run πραγματοποιήθηκε δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με σκοπό την ενημέρωση των δρομέων για το πρόγραμμα «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε Ελπίδα. Δώσε ζωή»!!!

Οι αγώνες πραγματοποιηθηκαν με αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου και απόλυτη ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και το προσωπικό της διοργάνωσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube