Oλοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21;20 στο Μαρκόπουλο η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση η οποία ήταν αντάξια της φήμης της ως πανηγυρική! Δυο κλασικές διαδρομές και αποδόσεις που έδωσαν στους νικητές πολλές χιλιάδες ευρώ έκαναν την συγκέντρωση αξέχαστη και για όσους παρεβρέθησαν στο Μαρκόπουλο, αλλά και μέσα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Νικητής ίππος του Κυπέλλου 28ης Οκτωβρίου με χρηματικό έπαθλο τα 16.000€ ήταν ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ κάνοντας την μεγάλη έκπληξη αφού δεν ήταν στις πρώτες επιλογές των παικτών! Προπονήτρια του νικητή είναι η Ειρήνη Κεράτσα, ιδιοκτήτες είναι οι κ.κ. Μ. Σκρεπετός και Ι. Ντατσόπουλος και αναβάτης του νικητή ήταν ο Ι.Λαζαρίδης

Νικητής ίππος του Κυπέλλου Καρυάτιδων με χρηματικό έπαθλο τα 20.000€ ήταν ο ίππος ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ σε ένα πολύ δύσκολο φώτο-φίνις! Προπονητής της νικήτριας είναι ο Αλ. Γιατράς, ιδιοκτήτης είναι ο κ. Ι.Μυτιληναίος και αναβάτης ήταν ο Μιχ. Ξυνός.

Νικητής του ΤΡΟΠΑΙΟΥ Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. της εθελοντικής εταιρίας Μαστολογίας που εντελώς δωρεάν προσπαθεί να θεραπεύσει τον καρκίνο του μαστού σε γυναίκες που οικονομικά δεν μπορούν να υποστηρίξουν μια τέτοια θεραπεία, ήταν ο ίππος ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ σημειώνοντας μάλιστα τρίτη σερί νίκη!

Όσον αφορά τις αποδόσεις, στην κυριολεξία οι πίνακες γέμισαν αριθμούς! Στο δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε τους 6 νικητές σε έξι διαδοχικές διαδρομές) η απόδοση ήταν 28.521,76€ ενώ το ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε τους 4 νικητές σε τέσσερις διαδοχικές διαδρομές) η απόδοση ήταν στα 7.833,62€ και όλα αυτά στην στοιχηματική μονάδα του ενός ευρώ!

Το ΤΡΙΚΑΣΤ της 3ης ιπποδρομίας (να βρούμε τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) έδωσε απόδοση 6.984,00 στο ένα ευρώ! Νύχτα αστεριών όπως καταλάβατε στο Μαρκόπουλο ήταν αυτή της Παρασκευής το βράδυ, όχι μόνο στον ουρανό αλλά και μέσα στον στίβο!

Λάμψη, απονομές κυπέλλων, τηλεοπτικά κανάλια, μεγάλες αποδόσεις, όλα άρμοζαν όπως έπρεπε στην εορταστική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube