Αναλυτικά, όσα είπε στη σελίδα «Talkbasket.net»:

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Τα σχέδιά μου είναι να πάω κάπου, που θα μπορώ να είμαι ξανά ο εαυτός μου. Αυτό σκέφτομαι. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για τη σεζόν, ήταν διασκεδαστική. Όμως, πρέπει να ξαναγίνω ο εαυτός μου. Αυτό κάνω. Είναι θέμα ρόλου και όχι μόνο. Είμαι χαρούμενος για τη σεζόν, αλλά θέλω να κλείσω την καριέρα μου με τους δικούς μου όρους. Εύχομαι να είχα περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χρόνο. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο. Στα προηγούμενα 13 χρόνια από τα 14 της καριέρας μου ποτέ δεν ήμουν παίκτης των 11', των 14' ή των 15'. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να έχω την ελευθερία να δείξω ξανά ποιος είμαι».

Για το αν είναι θέμα προπονητή ο περιορισμένος χρόνος του: «Δεν ξέρω. Ο ρόλος μου δεν ήταν ποτέ σταθερός. Σε άλλα ματς ήταν, σε άλλα όχι. Προτιμώ να είμαι σε μια κατάσταση που βρίσκομαι στην μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας μου. Όπως είπα, η εμπειρία ήταν εξαιρετική. Είμαι ευτυχισμένος, αλλά πιθανότατα δεν είναι αυτός ο ρόλος μου».

Για το αν θα ερχόταν ξανά στον Παναθηναϊκό και αν έχει συζητήσει τις σκέψεις του με την ομάδα: «Σίγουρα, πρόκειται για ένα ξεχωριστό μέρος για εμένα. Το θέμα είναι τι παίκτη χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Εγώ είμαι κάπως διαφορετικός. Δεν το έχω συζητήσει. Νομίζω πως είναι προφανές από το γεγονός πως δεν έπαιζα πολύ. Οι προπονητές και οι παίκτες έκαναν εξαιρετική δουλειά μαζί μου. Αλλά, έτσι έχουν τα πράγματα».

Για το αν θα ψάξει για ομάδα επιπέδου Euroleague: «Δίχως αμφιβολία, σίγουρα. Νομίζω πως όλοι που με βλέπουν καταλαβαίνουν πως μπορώ να παίξω ακόμα κόντρα στους κορυφαίους. Δεν έχει έρθει η τελευταία εκδοχή του Κιθ Λάνγκφορντ, αυτό είναι σίγουρο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Καταθέτει κατά των κατηγορουμένων ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Προσήλθε στην Ευελπίδων ο Παπαπέτρου για την απολογία του

Δικηγόρος Λιόλιου: «Σαθρές οι κατηγορίες»-Αμφισβήτησε την αξιοπιστία των μαρτύρων

Κικίλιας: «Ντροπή όσα γίνονται στο μπάσκετ-Να φτάσει η έρευνα μέχρι τέλους»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Ο πρόεδρος θέλει να απαλλαγούμε από τον Μπόγρη στον Προμηθέα. Κάνε ό,τι μπορείς»

Δικηγόρος Τσαρούχα-Κορομηλά: «Δεν έχουν διαπράξει κάποια αξιόποινη πράξη-Είναι άνθρωποι καθαροί, νόμιμοι»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Υποστήριξε τους αδελφούς Έλληνες» έγραφε SMS - Οι «10» που «ξεκλείδωσαν» την υπόθεση

Η σύζυγος του ΜακΚίσικ απάντησε στον Γιαννακόπουλο και τα έβαλε με Τσαρούχα-Η αιχμή για Μπαρτζώκα

Ασβεστάς: «Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις εκδίδεται ένταλμα σύλληψης»

Σκάνδαλο μπάσκετ: «Έκανα ό,τι μου ζήτησαν για να οριστώ στην Α1»-Συνεργάτης του Λιόλιου μου έδωσε 100χιλ»