Μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στη συνάντηση με την Αρμάνι Μιλάνο (22/3, 21:45), με τον Κιθ Λάνγκφορντ να αναφέρεται σε αυτό το παιχνίδι. Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτούν εκείνος και οι συμπαίκτες του τι έγινε στο χθεσινό αγώνα, ενώ πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» είναι πνευματικά έτοιμοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ στην κάμερα της NOVA:
- Για την πνευματική προετοιμασία του Παναθηναϊκού: «Από το παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια και μετά κάθε φορά για εμάς είναι τελικός. Είμαστε πνευματικά έτοιμοι στα τελευταία πέντε ματς. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς».

- Για την προσωπική του απόδοση: «Από τη στιγμή που γύρισα η ομάδα δεν έχει χάσει. Υπάρχει μια λύση ακόμα στο σκοράρισμα, ένας έμπειρος παίκτης. Έλειπα δύο μήνες, ο Σον παίζει εξαιρετικά στην θέση μου. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα, ο ρόλος μου πλέον είναι διαφορετικός. Θέλω να δίνω ηρεμία στην ομάδα μέσα και έξω στο παρκέ. Νιώθω καλά».

- Για το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια: «Δεν είναι κατάρρευση το δεύτερο ημίχρονο με την Μπασκόνια. Κατάρρευση είναι αυτό που έγινε στη Μακάμπι στο ματς με τη Ζαλγκίρις. Ο κόσμος θα βρει κάτι να πει, εμείς εστιάζουμε στα θετικά και συνεχίζουμε. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε το τι έγινε. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε ευκαιρία να "κλειδώσουμε" μια θέση στα πλέι οφ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»