Στην πολυτέλεια που διαθέτει η ΑΕΚ στο να φέρνει παίκτες όπως ο Ζήσης και ο Ράις από τον πάγκο, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νίμπουρκ, ο γκαρντ της Ένωσης, Κιθ Λάνγκφορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τη νίκη επί της Νίμπουρκ: «Κοιτάζοντας τα στατιστικά δεν μπορώ να πιστέψω την πολυτέλεια που έχουμε να έρχονται παίκτες όπως ο Ζήσης, ο Ράις, ο Λοτζέσκι να έρχονται από τον πάγκο. Η δεύτερη πεντάδα έπαιξε εξαιρετικά. Η πρώτη πεντάδα είχε μια νευρικότητα πράγματι. Ο Γκίκας είναι ο τύπος μου, καθόμαστε μαζί στα αποδυτήρια και ήταν πολύ σημαντικός για μένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν πιο εύκολο το παιχνίδι μου. Είναι μια ομαδική νίκη».

- Για το αν νιώθει ανακούφιση για τη νίκη της ομάδας του: «Είναι τεράστια ανακούφιση για μένα. Έχουμε την πίεση του φαβορί στο Final-8. Κάποιος όμως έχει το ρόλο του φαβορί και κάποιος του αουτσάιντερ. Ο τρόπος που στηρίζουν όλοι στην ομάδα είναι αυτός που μας βοηθάει να πάμε μακριά».

- Για τη χημεία του με τον Ράις: «Δεν μιλάμε πολύ για τον ρόλο. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ράις είναι παίκτης που κάνει τα πάντα για τη νίκη. Πριν μερικά χρόνια ήταν να παίξουμε μαζί στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έγινε. Πρόκειται για έναν παίκτη νικητή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.