Ψυχραιμία, παρά την νέα εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, αυτή τη φορά από τη Μπασκόνια, συνέστησε ο Κιθ Λάνγκφορντ, που μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα στη Βιτόρια.

«Τυπικά το παιχνίδι κρίθηκε στην ενέργεια. Η Μπασκόνια είχε ενέργεια, εμείς όχι στα τελευταία λεπτά. Εκείνο το σουτ δεν θα είχε νόημα αν παίζαμε καλύτερη άμυνα στο παιχνίδι. Θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά που χρειάζεται. Ο κόουτς Πασκουάλ έχει συγκεκριμένα συστήματα. Εγώ θέλω να είμαι έτοιμος κάθε φορά για να παίζω για την ομάδα» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ακόμα και στο παρελθόν όταν ήμουν σε άλλες ομάδες, είχα δει ότι ο Παναθηναϊκός έχανε μεγάλο μέρος της δυναμικότητας του γιατί τον νικούσαμε μακριά από την έδρα του. Τώρα είμαι εδώ για να γίνω μέρος της... λύσης και να κερδίζει η ομάδα εκτός έδρας. Δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει και μπορούμε να πετύχουμε καλά πράγματα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς. Δεν χρειάζεται πανικός, απλώς να αναλύσουμε τα λάθη μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube