Ο Στεφάν Λανουά προχώρησε στην καθιερωμένη του ανάλυση για τις επίμαχες φάσεις της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Γάλλος αρχιδιαιτητής χαρακτήρισε σωστά τα δύο πέναλτι που σφυρίχτηκαν στο παιχνίδι ΑΕΛ Novibet-Παναθηναϊκός, ενώ έκρινε ως ορθή την ακύρωση του γκολ του Λούκα Γιόβιτς στο ΑΕΚ-Ατρόμητος, αναφέροντας πως υπήρξε χέρι του Ζοάο Μάριο νωρίτερα στη φάση.

Τέλος, ο Λανουά αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Τάισον από τον Σωκράτη Διούδη στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, με τον Γάλλο να κρίνει ότι η απόφαση ήταν ορθή.

Aξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο δεν υπάρχει σχολιασμός φάσεων που προκάλεσαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Άρη, και συγκεκριμένα το μαρκάρισμα του Λούκα Ιβανούσετς στον Λίντσεϊ Ρόουζ, αλλά και το πέναλτι που ζήτησαν οι «κίτρινοι» σε μονομαχία του Τόμας Κεντζιόρα με τον Μίλος Ράτσιτς.

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναστασίου: «Δεν θυμάμαι όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός να έχει τέτοια ποιότητα»

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»