Με πρωταγωνιστές τους Άλεκ Πίτερς και Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 3η θέση της Ευρωλίγκας επικρατώντας του Παναθηναϊκού 97-93.

Αν και οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν, κανείς δεν έδειχνε να είναι ικανοποιημένος, ενώ όλοι έχουν πλέον το μυαλό τους στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος που πλησιάζουν.

Ο Γιαννούλης Λαρεζτάκης μετά το φινάλε της αναμέτρησης στάθηκε στον κόσμο της ομάδας και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε, αλλά και στον αγώνα που θα δώσει ο σύλλογος για να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρετζάκης:
Για την κατάκτηση της 3ης θέσης:
«Σίγουρα είναι δύσκολη στιγμή, διότι ο στόχος μας ήταν η κατάκτηση της Ευρωλίγκας, από εκεί και πέρα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, έχουμε να διεκδικήσουμε έναν πολύ σημαντικό τίτλο που πλησιάζει και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε».

Για το τι κρατάει από αυτό το ματς: «Δεν έχουμε να κρατήσουμε πολλά πράγματα από το σημερινό παιχνίδι. Μόνο τις ασίστ και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν είναι για άλλα συμπεράσματα το σημερινό παιχνίδι».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος χρόνια τώρα έχει δείξει την αγάπη του στην ομάδα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Σίγουρα τους απογοητεύσαμε για άλλη μία φορά, το μόνο που μένει τώρα είναι να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και γι’ αυτούς και για εμάς, ώστε να τελειώσουμε τη χρονιά με ένα τρόπαιο. Πάντα θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας και είναι πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο».

@sporfm946 «Σημαντικό για εμάς και τον κόσμο να πάρουμε το πρωτάθλημα» Οι πρώτες δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού στον μικρό τελικό της Euroleague! #olympiacos #sporfm #Final4 #euroleague #EtihadArena #olympiacosbc ? original sound - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 28ης αγωνιστικής ο Μόουζες Ράιτ - Πρώτο βραβείο στην καριέρα του!

«Για να σηκώσουμε με τρέλα άλλο ένα»: Ο Όσμαν τραγούδησε το αγαπημένο του σύνθημα και το… δίδαξε στον Σορτς!

Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο Telekom Center Athens

Σάρας: «Game changer ο Χέιζ-Ντέιβις, από τους κορυφαίους παίκτες στη Euroleague - Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Η επιστροφή Ναν, η αγωνία και ο «δήμιος» Μπόλντγουιν: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω αδιαθεσίας ο Αταμάν - Σερέλης: «Δεν ξέρω αν θα παίξει ο Χέιζ-Ντέιβις στο Κύπελλο»

Όσμαν: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι νομίζει ο Μπόλντγουιν - Θα το θυμόμαστε κι εμείς και ο κόσμος μας»

Χουάντσο: «Να μάθουμε από τα λάθη μας, καλύτερος παίκτης μας ο Ναν»

Σερέλης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μας βάρυνε η ανάγκη για αποτέλεσμα - Σκληρή ήττα, αλλά πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι»

Πετρίδης: «Έχασε σημαντικό έδαφος ακόμα και για την κούρσα της 6άδας ο Παναθηναϊκός»