Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μία ημέρα μετά την ήττα από της Ελλάδας από το Μαυροβούνιο, στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας και σκληράδας, αλλά και στα πολλά ριμπάουντ που παραχώρησε η «επίσημη αγαπημένη», τονίζοντας την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας ενόψει της ρεβάνς στην Ποντγκόριτσα.

Ο διεθνής γκαρντ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως, με περισσότερες προπονήσεις και καλύτερη χημεία, η Ελλάδα θα παρουσιαστεί πιο έτοιμη και συμπαγής στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από το Μαυροβούνιο: «Η ενέργεια και η σκληράδα μας ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Μας πήραν πολλά ριμπάουντ κι αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Πρέπει να δούμε και τι άλλο έφταιξε, ώστε να πάμε ακόμη πιο έτοιμοι στην Ποντγκόριτσα και να πάρουμε το διπλό».

Για τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουν: «Η νοοτροπία μας στο παρκέ πρέπει να αλλάξει και οφείλουμε να ματσάρουμε στη δύναμη και τη σκληράδα το Μαυροβούνιο. Κάπως έτσι, θα καταφέρουμε να είμαστε πιο εύστοχοι, να μη βιαζόμαστε, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, να διαβάζουμε καλύτερα και να παίξουμε το παιχνίδι, που ξέρουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια: «Θα δείξουμε οπωσδήποτε καλύτερο πρόσωπο και περισσότερη χημεία. Ηρθαν παιδιά, που λόγω των υποχρεώσεων στην Ευρωλίγκα δεν είχαν κάνει καμία προπόνηση, όμως τώρα που θα είμαστε όλοι μαζί αυτές τις μέρες, θα καταφέρουμε να εμφανιστούμε πιο συμπαγείς στην Ποντγκόριτσα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του

Λάθος του μεταφραστή με... Ολυμπιακό: Γελούσε ο Ομπράντοβιτς, φτυνόταν ο Γιαννακόπουλος

Άρης Betsson: Η ΚΑΕ απαντά σε συχνές ερωτήσεις για τα διαρκείας

Δεν κρατιέται ο Ομπράντοβιτς: Είπε στα ελληνικά «Αλβέρτη, είσαι έτοιμος;»

Ο «βασιλιάς» επέστρεψε: Όσα είπαν Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλος στην παρουσίαση από τον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος προς οπαδούς: «Ήρθε ο άνθρωπος για να μας πάει πιο ψηλά»

Γιαννακόπουλος: «Ο Ζοτς με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ''Δημήτρη προχώρα''» - Η συγκινητική αναφορά στον Παύλο

Γιαννακόπουλος: «Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας - Βεβαίως και θέλουμε να περάσουμε τη Ρεάλ…»

Ο Ομπράντοβιτς απάντησε στις φήμες για συνεργασία με Μπατίστ και Διαμαντίδη