Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν καθοριστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί τη Μπαρτσελόνα αφού ευστόχησε σε μεγάλα τρίποντα σε κρίσιμες στιγμές.

Ο διεθνής γκαρντ δήλωσε τυχερός που ευστόχησε στις προσπάθειές του, ενώ ξεκαθάρισε ότι το κλειδί για την επικράτηση των «ερυθρολεύκων» ήταν η άμυνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:
- Για το αν ένιωθε ότι έμπαιναν όλα τα σουτ:
«Ένιωσα καλά, είχα εμπιστοσύνη. Ήμουν τυχερός που μπήκαν τα σουτ και πανηγυρίσαμε μια μεγάλη νίκη, είμαστε πολύ χαρούμενοι».

- Για την εμπιστοσύνη που έχει στο σουτ του: «Δουλεύω καθημερινά, αλλά θα υπάρχουν και μέρες που μπορεί τα σουτ να μη μπουν, ξεκίνησα με 0/2. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και συνεχίζουμε την επόμενη αγωνιστική».

- Για την άμυνα: «Όλη η ομάδα είναι MVP, σήμα κατατεθέν είναι η άμυνά μας, από αυτή παίρνουμε ενέργεια. Όλοι οι παίκτες έχουν μπει στην ιδιοσυγκρασία του προπονητή, το κλειδί είναι η άμυνά μας».

- Για τη σημασία της νίκης: «Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη γιατί δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εδώ. Τα παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα, ο κορμός, η ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα μας κάνουν να φαινόμαστε έτοιμοι, όμως έχουμε περιθώρια βελτίωσης και αυτό θα φανεί στη συνέχεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube