Αποφασισμένοι να κλείσουν νικηφόρα το 2020 δηλώνουν άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Γιαννούλη Λαρεντζάκη κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Μόσχα εν όψει του αγώνα της Τρίτης με τη Χίμκι (19:00).

«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέρουμε ότι είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Η Χίμκι είναι αρκετά ταλαντούχα ομάδα. Εμείς, όμως, έχουμε προετοιμαστεί. Πάμε εκεί για να δώσουμε το 100% μας, να παλέψουμε και να νικήσουμε, ώστε να κλείσει ο χρόνος θετικά», τόνισε ο «Λάρι».

Αναφερόμενος στα «κλειδιά» του αγώνα, o 27χρονος γκαρντ είπε: «Πρέπει να είμαστε αρκετά σκληροί στην άμυνα, να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μάχες και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα».

Ερωτηθείς τι θα άφηνε πίσω του από το χρονιά που φτάνει στο τέλος της, απάντησε: «Σίγουρα θα άφηνα όλες τις κακές στιγμές, τους μικροτραυματισμους… Όμως, όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα, γιατί αυτό που ζούμε λόγω της Πανδημίας έχει επηρεάσει αρκετά τις ζωές όλων μας. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!