Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 85-71 του Άρη για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο 30χρονος γκαρντ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 17 πόντους, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι οι «κίτρινοι» παίζουν πάντα στο όριο του φάουλ, ενώ πρόσθεσε πως πάνω από όλα ο κόσμος έχει αγαπήσει το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:
Για την νίκη κόντρα στον Άρη και τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι: «Καλή χρονιά να ευχηθούμε στον κόσμο με υγεία και ό,τι καλύτερο.

Ο Άρης είναι πολύ δουλεμένη και σκληρή ομάδα, που παίζει πάντα στο όριο του φάουλ. Είχαμε τις δικές μας απουσίες, χτύπησε και ο Ουόκαπ και το ματς ήταν κοντά.

Ο Άρης έκανε πολύ καλή δουλειά, παίζει και εκείνος στην Ευρώπη. Έπρεπε να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό, με επαφές, για να κερδίσουμε
».

Για το «ερυθρόλευκο» 2023: «Σαφώς και κλείνουμε το 2023 με χαμόγελο. Θεωρώ ότι πάνω από όλα ο κόσμος έχει αγαπήσει την ομάδα. Έχουμε δείξει υγεία και πως η ομάδα είναι πάνω από όλα. Κλείνουμε τη χρονιά με χαμόγελο, έτσι είναι το μπάσκετ».

Για τη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί: «Ξεκινάει ένα δύσκολο πρόγραμμα. Δουλεύουμε καθημερινά όλοι μαζί, δουλεύουμε καλά και αυτό θα βγει και στο παρκέ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η παρακάμερα της μεγάλης ανατροπής του Ηρακλή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Σεγκούρα από τον Προμηθέα

Πετρίδης: «Συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός, τεράστια η ευθύνη και των παικτών»

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Πίτερς

Παναθηναϊκός ΑΟ: «Κωμικοτραγικές πρακτικές του Ολυμπιακού, μάχη για να σκηνοθετηθεί ένα βίντεο με δήθεν επίθεση»

«Κάποιες φορές μπορεί να πέσουμε σε λακούβα, να εμπιστεύεστε τον οδηγό»: Το μήνυμα Γιαννακόπουλου με παλιές δηλώσεις

Εθνική Γυναικών: Άρχισε η προετοιμασία για τα προκριματικά-Νοκ άουτ η Καρλάφτη

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζητά τιμωρία έδρας για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Η μυθική ανατροπή και το game winner του Έντλερ-Ντέιβις: Τα highlights από τη νίκη του Ηρακλή επί του Παναθηναϊκού

Αταμάν: «Είμαστε στη χειρότερή μας κατάσταση - Στόχος αυτήν τη στιγμή τα playoffs, δεν μπορούμε να λέμε για Final Four»