Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την παρουσία του σε τέταρτο συνεχόμενο Final Four, καθώς βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, ώστε να διεκδικήσει το τέταρτο τρόπαιο Ευρωλίγκας στην ιστορία του, αρχής γενομένης από τον αυριανό ημιτελικό (23/05, 21:00) κόντρα στη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova και στην εκπομπή, Playmakers, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δήλωσε πως στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» επικρατεί αυτοπεποίθηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως φέτος η ομάδα χτίστηκε για να κατακτήσει τη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Φέτος η ομάδα χτίστηκε για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Υπάρχει το ταλέντο και το υλικό και είναι ένας καλός οιωνός στα 100 χρόνια να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα.

Έχουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια, είμαστε προετοιμασμένοι και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».


Για το αν είναι έτοιμος να «θυσιάσει» το κορμί του στο παρκέ: «Αυτό το κάνω στην κανονική διάρκεια, πόσο μάλλον στο Final Four».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σάρωσε όλα: Ο Μπράιαντ πήρε και το 2ο MVP της διαβολοβδομάδας

Άμυνα από ατσάλι και πληθωρική επίθεση: Τα highlights από το πάρτι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι

Γιαννακόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Σε ευχαριστούμε που μας θύμησες πώς είναι να είμαστε ανίκητοι»

Συγχαρητήρια για το 3Χ3 και αμέσως επιστροφή στη δουλειά: Η ομιλία Ομπράντοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Έβγαλε... ειδήσεις ο Καλαϊτζάκης: «Ο Σλούκας θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα, σε καλό στάδιο ο Φαλ»

Μπατίστ: «Θέλουμε να νιώθουν όλοι οι παίκτες σημαντικοί - Με κρατάει νέο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, είναι ευλογία»

Ομπράντοβιτς: «Παράδειγμα για όλους ο Χέιζ Ντέιβις - Δεν θα πιέσουμε κανέναν παίκτη»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι

Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center Athens: «Ισοπεδωτικός Παναθηναϊκός – Σαν να μην έλειψε ο Χέιζ Ντέιβις»

Κάτας: «Ακόμα ένα κακό ματς για εμάς - Ομάδα με τεράστια ποιότητα ο Παναθηναϊκός»