Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία λόγω του κορωνοϊού εμφανίστηκε Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ της Μούρθια στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ

Για την κατάσταση στη Μούρθια και γενικότερα στην Ισπανία: «Είμαι στη Μούρθια. Είμαι στο σπίτι μέσα 20 με 25 σε καραντίνα, την ώρα που άρχισαν να ανεβαίνουν τα κρούσματα. Όπως ξέρετε, η Ισπανία είναι ψηλά σε κρούσματα και τα πράγματα είναι ακόμα πιο αυστηρά. Είμαι μόνος μου. Κάνουμε προπονήσεις με βιντεοκλήσεις, αλλά στο σπίτι είμαι μόνος μου. Έχουμε μία εφαρμογή στο κινητό, βάζουμε την κάμερα και μας δείχνει ασκήσεις που εμείς κάνουμε στο σπίτι μας».

Για το ισπανικό πρωτάθλημα: «Στις 15 Απριλίου ίσως έχουμε την τελική εικόνα. Υπάρχει πρόθεση να αρχίσει. Η Μούρθια θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά, αλλά αυτό θα γίνει αν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Εδώ στη Μούρθια δεν είναι μεγάλος αριθμός των κρουσμάτων, όπως στη Μαδρίτη, τη Βαρκελώνη ή τη Μούρθια».

Για τα μέτρα που έχει λάβει η ισπανική κυβέρνηση: «Τις πρώτες δέκα μέρες, όταν ξεκινούσε η κατάσταση με τον ιό, ο κόσμος κυκλοφορούσε. Μετά το πρώτο δεκαήμερο, έβαλαν αυστηρά μέτρα και απαγορεύεται να κυκλοφορήσεις μετά τις 7 το απόγευμα. Στο σούπερ μάρκετ πάω μόνος μου και αν πάω με άλλον το κάνω με απόσταση ασφαλείας. Στο σούπερ μάρκετ σου δίνουν μάσκα, γάντια και αντισηπτικό».

Για την εικόνα που έχει για την Ελλάδα: «Επικοινωνώ με τους ανθρώπους μου στην Ελλάδα. Είμαστε τυχεροί και αξίζουν μπράβο όλοι εκείνοι που πήραν άμεσα τα μέτρα, σε αντίθεση με την Ιταλία και εδώ στην Ισπανία. Ελπίζω να μη φτάσουμε σε τέτοια νούμερα στη χώρα μας».

Για τα παιχνίδια της Εθνικής μπάσκετ: «Ακυρώθηκαν όλες οι διοργανώσεις που αφορούν την Εθνική, όπως το Προολυμπιακό και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Θα περιμένουμε να δούμε τι αποφάσεις θα παρθούν από τους ειδικούς και στη συνέχεια θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για το αν πιστεύει πως θα γίνουν ξανά ματς με φιλάθλους: «Πιστεύω πως ναι. Μακάρι να τελειώσει όλο αυτό, να βρεθεί μία λύση και να έρθει ο κόσμος χωρίς φόβο και να απολαμβάνει αυτό που κάνουμε. Δεν είναι ωραίο να παίζεις σε άδεια γήπεδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube