Με το... δεξί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2027 μπήκε η Εθνική μας ομάδα, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (27/11) συνέτριψε με σκορ 91-64 τη Ρουμανία στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώτος σκόρερ της «γαλανόλευκης», Γιαννούλης Λαρεντζάκης, αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, αλλά και στην αυτοπεποίθηση που έχει ανέβει τους τελευταίους μήνες μετά την κατάκτηση του χάλκινο μετάλλιο στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήμασταν πολύ σοβαροί από την αρχή του παιχνιδιού, παίξαμε στο 100% και κάναμε το παιχνίδι να φαίνεται εύκολο. Πήραμε από την αρχή μια διαφορά. Το χάλκινο μετάλλιο εννοείται πως μας έχει δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το κυνηγούσαμε πολλά χρόνια και το καταφέραμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πάντα μου αρέσει να βοηθάω την Εθνική Ομάδα. Θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε, να νικήσουμε και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Θέλουμε να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και στον αγώνα με την Πορτογαλία, να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, για να πάρουμε τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Όλοι στη Θεσσαλονίκη καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει καταφέρει για την Euroleague»

Μοτιεγιούνας: «Ο ΠΑΟΚ είναι το τέλειο περιβάλλον για εμένα - Θέλω μόνο να κερδίζω»

ΠΣΑΚΚ για Μπουρούση: «Ουδείς έχει το δικαίωμα να σπιλώνει δημόσια τα αθλητικά σύμβολα της χώρας»

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ με τον... πιτσιρικά Μοτιεγιούνας στο Παλατάκι

«Μόνο σεβασμός για την κυρία Χάιδω»: Το όμορφο μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το ματς στο Ιβανώφειο

Λούκιτς: «Μαθαίνεις από τις ήττες και όχι από τις νίκες - Εμείς κοιτάμε είναι το δικό μας σπίτι»

Μπαρτζώκας: «Ξέρω ότι θα έχουμε δύσκολη χρονιά μέχρι να μπούμε στο ΣΕΦ» - Τι είπε για την ένταση στο φινάλε

Τα highlights από το δύσκολο διπλό του Ολυμπιακού στο Ιβανώφειο

Ρομπόλης: «Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων 30 ετών στην GBL»

Τα highlights από την all-around εμφάνιση του Μίλερ-ΜακΙντάιρ στο Ηρακλής-Ολυμπιακός