Τη διεκδίκηση και των δύο εναπομείναντων τίτλων (πρωτάθλημα και Euroleague) έχουν ως στόχο στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Γιαννούλης Λαρετζάκης.

Ο γκαρντ των Πειραιωτών μίλησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ από την ομάδα του και αναφέρθηκε και στην καλή παράδοση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στην Κρήτη.


Αναλυτικά, ο Γιαννούλης Λαρετζάκης μίλησε στην κάμερα του Olympiacos B.C. για:

-το εάν ταιριάζει τελικά η Κρήτη στον Ολυμπιακό: «Μετά το δύο στα δύο θεωρώ ότι έχουμε καλή παράδοση εδώ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό το back to back κύπελλο και θέλουμε να συνεχίσουμε γιατί υπάρχει δρόμος ακόμα για τη χρονιά».

-το ότι η χρονιά για τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ήδη με δύο τίτλους (το Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδος): «Η αλήθεια είναι αυτή. Τους δύο πρώτους στόχους τούς έχουμε πετύχει, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να σταματήσουμε να δουλεύουμε. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε μ' αυτά τα δύο τρόπαια και θέλουμε να διεκδικήσουμε ακόμα δύο τίτλους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027