Σε αγρόκτημα 67χρονου στον Αμπελώνα βρέθηκαν χθες, μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Τυρνάβου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 19 βοοειδή νεαρής ηλικίας, όπως και 4 τσουβάλια με ζωοτροφές.

Τα νεαρά μοσχάρια όπως και οι ζωοτροφές, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, είχαν κλαπεί από κτηνοτροφική μονάδα 39χρονου από την Ελασσόνα, με τον 67χρονο να συλλαμβάνεται κατηγορούμενος για ζωοκλοπή, όπως και οι δύο συνεργοί του, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 22 και 28 ετών, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα μας χωρίς τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δίμηνο από 15 Φεβρουαρίου έως 15 Απριλίου, οι τρεις δράστες αφαίρεσαν τμηματικά τα νεαρά μοσχάρια από την κτηνοτροφική μονάδα της Ελασσόνας και τα μετέφεραν στο αγρόκτημα του Αμπελώνα.

Μάλιστα, ο 22χρονος Πακιστανός φέρεται πως εργαζόταν στον κτηνοτρόφο της Ελασσόνας, ενώ για κάποιο διάστημα φιλοξενούσε και τον 28χρονο ομοεθνή του. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας στις 11 χθες το πρωί, οι δύο υπήκοοι Πακιστάν βρέθηκαν στο αγρόκτημα του 67χρονου Αμπελωνίτη, ενώ τα κλεμμένα ζώα και οι ζωοτροφές αποδόθηκαν στον 39χρονο Ελασσονίτη.

Σε βάρος του 67χρονου σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παράνομη απασχόληση των αλλοδαπών.

Πηγή: onlarissa.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα, ανοίγουν τα διόδια για τις γιορτές - Νέα σύσκεψη σήμερα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ - Έχουν συλληφθεί στο παρελθόν 19 φορές

Σκύρος: Μπλακ αουτ σε δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα - Πλέει ακυβέρνητο

«Καμπανάκι» για έξαρση της γρίπης κατά τις γιορτές: Ποιοι κινδυνεύουν και πώς προστατευόμαστε

Μητσοτάκης σε αγρότες: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο»

Σχηματίζεται δικογραφία για το άνοιγμα των διοδίων στον Ευαγγελισμό από τους αγρότες

Επιχείρηση διάσωσης άνδρα στον Όλυμπο κοντά στο καταφυγίο Πετροστρούγκα

Τσιάρας: Μπορούμε να βρούμε τον δρόμο της συνεννόησης με τους αγρότες