Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλουν να ευχαριστήσουν τους προπονητές μας, τους ποδοσφαιριστές μας και τους οπαδούς μας για όλα όσα έχουμε κατορθώσει μέχρι σήμερα.


Μόνο μέσα σε 5 μήνες καταφέρατε να δημιουργήσετε την πιο ομορφη ποδοσφαιρική οικογένεια στην Ελλαδα.

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα 28 νέοι ποδοσφαιριστές, νέοι προπονητές, γυμναστές, γιατροί, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές ενωμένοι σαν μια γροθιά στις δύσκολες στιγμές, καταφέρατε η ομάδα να είναι πρώτη στη βαθμολογία και στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Είμαστε βέβαιοι ότι έτσι θα φτάσουμε πολύ ψηλά.

Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει για αλλη μια φορά συγγνώμη για την ταπεινωτική ήττα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έστω κι αν αυτή η ήττα οφείλονταν σε ειδικες συνθήκες, αλλά θέλουμε και να δηλώσουμε προς όλους αυτούς που την εκμεταλλεύτηκαν και δημιούργησαν το άσχημο κλίμα των τελευταίων ημερών πριν τον αγώνα με τα Τρίκαλα, ότι ο Θεός είναι μεγάλος και ότι δικαιώνει πάντοτε αυτούς που είναι καλοί και προσπαθούν. ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ. Θέλουμε να μας συγχωρήσετε τα λάθη μας μέχρι τώρα και να σας υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε περήφανους.

Καλά Χριστούγεννα και το μυαλό όλων μας να είναι συγκεντρωμένο στον ένα και μοναδικό στόχο, να κάνουμε μια ΑΕΛ μεγάλη, ανεξάρτητη, με δικά της παιδιά, με δικούς της μόνιμους προπονητές.

Ραντεβού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεκάδες καπνογόνα στον μώλο της Καλαμάτας πριν από τη φιέστα ανόδου της Μαύρης Θύελλας - Βίντεο του sport-fm.gr

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»