Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Ρεάλ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, στη νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος ωστόσο δήλωσε πως η τελική διαφορά, ενδεχομένως να μην αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του ματς.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Η διαφορά στο τέλος μπορεί και να μην λέει την αλήθεια. Πονέσαμε πολύ από τα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είμαι χαρούμενος για τη γενική εικόνα. Το δεύτερό μας ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στην άμυνα, καθώς δεχθήκαμε μόλις 25 πόντους σε ένα 20λεπτο. Ο Ματσιούλις είχε ένα πρόβλημα στο χέρι και ο Νοσιόνι ενοχλήσεις στη μέση. Είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερα στη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Πάμπλο Λάσο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία: «Οι νέοι κανονισμοί για τα αντιαθλητικά φάουλ στην Ευρωλίγκα είναι καλοί για όλους μας. Πιστεύω πως η διαιτησία ήταν πολύ καλή σήμερα, επιπέδου Ευρωλίγκας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κριτήρια που σφυρίζουν οι διαιτητές στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτό μου προκαλεί ερωτηματικά είναι γι’ αυτά των διαιτητών στο ισπανικό πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε επειδή κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν όπως έπρεπε και στα 40 λεπτά»

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Μπολόνια!

Μπαρτζώκας: «Πλεονέκτημα για μας ο Ντόρσεϊ - Πιστεύουμε στο ρόστερ μας»

Μποζίκας: «Όταν χρειάστηκε να αντιδράσουμε δεν πανικοβληθήκαμε - Πρέπει να χτίσουμε μομέντουμ»

Φουρνιέ: «Νιώθω καλά για τα τρίποντα, είχα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων»

Ντόρσεϊ: «Το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση»

«Ο Ντόρσεϊ είναι ο γκαρντ που μπορεί να πάρει το μεγάλο σουτ»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Μπαρτζώκας: «Ευγνωμοσύνη στους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν και βρέθηκαν στο πλευρό μας»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Δεύτερη σερί νίκη για Ολυμπιακό και πρώτο διπλό μετά από δύο μήνες