Η Ρεάλ υπερασπίστηκε στο απόλυτο την έδρα της απέναντι στη Μακάμπι εκπλήσσοντας ακόμη και τον ίδιο τον Πάμπλο Λάσο μετά από ένα μεγάλο διάστημα με «σφαλιάρες» και πολλή εσωστρέφεια.

«Κανείς από την ομάδα μας δεν πίστευε πως αυτή η σειρά θα πήγαινε στο 2-0. Συνεργάτες μου έλεγαν πως η Μπάγερν δεν θα μπορούσε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα και πως η Εφές θα έφτανε στο 0-2. Οι νίκες δεν είναι δεδομένες, πρέπει να τις κερδίσεις με το σπαθί σου. Έχω πολλή πίστη σε αυτή την ομάδα, πιστεύω πως έχουμε σπουδαίους παίκτες και είναι υποχρέωσή μου να παίρνω το μέγιστο από όλους για το καλό της ομάδας», τόνισε ο προπονητής της «βασίλισσας».

Όσο για το πόσο κοντά θεωρεί τη Ρεάλ στο έβδομο Final 4 την τελευταία δεκαετία; «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Απέχουμε ακόμη μια νίκη από την πρόκριση. Θα είναι δύσκολο το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι. Παραμένει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο και ικανότητα να τρέξει μεγάλα σερί, ενώ στην έδρα της παρουσιάζεται πάντα πιο ισχυρή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Πίτερς η Μιλάνο απέναντι στον Παναθηναϊκό-Αμφίβολος και για Ολυμπιακό

Πετρίδης: «Ύπουλο ματς το σημερινό για τον Παναθηναϊκό - Πρέπει να βρει και πάλι την ενέργειά του στην άμυνα»

Μπεσίκτας-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές της αναμέτρησης-Δύο Έλληνες διαιτητές την Τετάρτη στην Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός-Αρμάνι: Για να κάνει τη δουλειά του κόντρα στους Ιταλούς στην επιστροφή του Σλούκα

Ευρωλίγκα: Έναρξη «διαβολοβδομάδας» με ισπανικό εμφύλιο και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Πετρίδης: «Το παιχνίδι με την Αρμάνι θέλει προσοχή - Να επιβάλει τον ρυθμό του από την αρχή»

Ποέτα: «Ο Παναθηναϊκός είναι από τα φαβορί για τον τίτλο»

Ζάλγκιρις: Στη Βαρκελώνη για εξετάσεις ο Γουίλιαμς-Γκος, εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του με τον Παναθηναϊκό

Ομπράντοβιτς: «Μόνο ο Ρογκαβόπουλος εκτός με Μιλάνο - Να επιστρέψουμε στην ίδια ένταση»

Φρανσίσκο: «Να είμαστε καλύτεροι από τα προηγούμενα ματς - Μας βοηθάει η επιστροφή Σλούκα και Ναν»