Την ευκαιρία να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση στη Super League εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής, καθώς επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των «πράσινων» στην πρώτη κατηγορία.

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο «Γηραιός» που άνοιξε το σκορ με… έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο στο 17’, ενώ πέτυχε τα επόμενα δύο γκολ του σε ένα δίλεπτο μέσα, με τον Ρομάνο να ολοκληρώνει ωραία τη φάση στο 88’ ύστερα από την εξαιρετική πάσα του Τσιλιανίδη, ενώ λίγο μετά ο Αργεντίνος «βρήκε» τον Περόνε που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ηρακλής, καθώς ο Ιντζόγλου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.



Μέτριο σε γενικές γραμμές το ματς, που έμοιαζε πολύ σε αγγαρεία για τις δύο ομάδες, καθώς δεν υπήρχε ουσιαστικά βαθμολογικό κίνητρο για αμφότερες. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι το πήραν πιο… ζεστά, παρουσιάζοντας μεγαλύτερη διάθεση για να δημιουργήσουν φάσεις. Ωστόσο, είχε αρκετά κενά διαστήματα και όχι και τόσο καλό ρυθμό το παιχνίδι, με τον Πανθρακικό να είναι σχεδόν ακίνδυνος για την εστία του Γιαννίκογλου.



Ο Πανθρακικός είχε ουσιαστικά δύο φάσεις που απείλησε στο πρώτο μέρος, με τον Χασομέρη να πιάνει την κεφαλιά στο 33’ και να μπλοκάρει ο πορτιέρο του Ηρακλή, ενώ λίγο πριν σταμάτησε ο βοηθός τον Ντιγκινί, καθώς ήταν σε αντικανονική θέση, ενώ πλησίασε στην ισοφάριση στο 79' , αλλά ο Τσιλιανίδης απομάκρυνε το σουτ του Ντιγκινί και εκεί σπατάλησε και την τελευταία ευκαιρία του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο πολλές ευκαιρίες συνολικά όμως και κυρίως στο δεύτερο μέρος, με τον Μοντέιρο να φτιάχνει φάση για τον Ιντζόγλου στο 53’ με την μπάλα να κοντράρει και τον Βέλλιο να τη στέλνει εκτός εστίας και ένα λεπτό μετά να έχει ο Πορτογάλος καλή στιγμή. Ο Αθανασιάδης είπε όχι στον Λεοζίνιο στο 64' και γενικότερα η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν έδειξε ψυχραιμία στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν στο δεύτερο μέρος και ό,τι δεν κατάφερε σχεδόν σε 45 λεπτά, το έπραξε στο φινάλε της αναμέτρησης με τους Ρομάνο, Περόνε.



Πανθρακικός (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης (Χαβίτο 85?), Μπαϊκαρά (Γαβριηλίδης 58?), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ (Μουδούρογλου 65?)

Στον πάγκο είναι: Τζελέπης, Ζδράβος, Χρήστου, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Μουδουρόγλου, Χαβίτο

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης (Τσότρας 85?), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (Ρομάνο 75?), Βέλλιος (Περόνε 79?)

Στον πάγκο είναι: Περνίς, Σαραμαντάς, Περόνε, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Πασάς, Τσότρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube