Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο σπουδαίος Τσίρο Ιμόμπιλε! Ο πολύπειρος στράικερ ήταν αυτός που… βγήκε μπροστά και έδωσε προβάδισμα στη Λάτσιο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου απέναντι στη Φέγενορντ.

Ο «capitano» της Λάτσιο έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας μετά την υπέροχη μπαλιά του Λουίς Αλμπέρτο, πέρασε τον κίπερ των Ολλανδών και σκόραρε για να βάλει… φωτιά στο «Ολίμπικο».




Αυτό το γκολ ήταν το νούμερο 200 με τη φανέλα της Λάτσιο για τον Ιμόμπιλε, με τον Ιταλό φορ να μπαίνει σε ένα ξεχωριστό κλαμπ και ο σύλλογος με ποστάρισμα στα social media να τον χαρακτηρίζει ως «GOAT».

Μάλιστα, από το 2016 και έπειτα που αγωνίζεται στην ομάδα, μόνο ο Ιμόμπιλε και άλλοι τέσσερις τεράστιοι παίκτες (Λεβαντόφσκι, Εμπαπέ, Μέσι και Κέιν) έχουν καταφέρει στο ίδιο διάστημα να σκοράρουν 200 τουλάχιστον γκολ με τον ίδιο σύλλογο.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!