Μία… λαχτάρα πέρασαν τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) στον Ολυμπιακό.

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι είχε ένα άσχημο πέσιμο στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού. Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, ωστόσο αυτή βγήκε «καθαρή» και έτσι είναι πολύ πιθανό να γυμναστεί κανονικά τη Μεγάλη Πέμπτη (28/4).

Από ‘κει και πέρα, ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο «Πριντ» συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο πέλμα και μάλιστα αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από το αιμάτωμα που αποκόμισε από την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τον περιμένει μετά από 2-3 ημέρες στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ομπράντοβιτς ξανά στο «σπίτι» του: Η υποδοχή των συνεργατών του στον Παναθηναϊκό

Καρδίτσα: Ανακοίνωσε τον Γκίκα

Ανοίγει το «T-Center» για τον Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Πετρίδης: «Πάνω από… προπονητής ο Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό-Θα γίνουν βαρβάτες μεταγραφές»

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Παρουσιάζεται και αποθεώνεται ο Ομπράντοβιτς-Στελεχώνονται σταφ, προχωρά ο σχεδιασμός

Πετρίδης: «Σημαντικότατο ρόλο για Ομπράντοβιτς έπαιξε η μεθοδικότητα Γιαννακόπουλου - Ο ρόλος του Κοντού στην υπόθεση»

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!