Η γκολάρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα στον Ολυμπιακό, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Και η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα «repubblica» είναι μία από αυτές που έφτιαξε ένα μικρό… θεματάκι για τον άσο της ΑΕΚ! Σε αυτό, παρομοιάζει την εκτέλεσή του με αυτές που έκαναν οι σπεσιαλίστες, Ζουνίνιο Περναμπουκάνο και Αντρέα Πίρλο.

«Ο Λάζαρος καλύτερος από τον Πίρλο: η τροχιά της μπάλας είναι απίθανη», ήταν ο τίτλος του θέματος και φυσικά αναφερόταν στην εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

«Μια εκτέλεση που υπενθύμισε πολύ τον τρόπο που εκτελούσαν τα φάουλ οι Αντρέα Πίρλο και Ζουνίνιο Περναμπουκάνο, δύο μεγαλύτερους σπεσιαλίστες και ειδικούς στα φάουλ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πρώην παίκτης των Σαμπντόρια, Μπολόνια και Ελλάς Βερόνα και πλέον ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι τελείωσε με νίκη της ΑΕΚ με 3-2, η οποία ανέτρεψε το προβάδισμα δύο τερμάτων του αντιπάλου»
, καταλήγει το δημοσίευμα!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο των δυο πρώτων αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

Δεσύλλας: «Να είναι ξεκάθαρη η στόχευση και τα κριτήρια του Παναθηναϊκού για τον επόμενο προπονητή»

Πένθος για τον Ιβάν Σαββίδη, «έφυγε» ο αδερφός του, Παύλος...

ΠΑΟΚ: «Reset» για τον τελικό με ΟΦΗ

TAGS: A.E.K.