Χείμαρρος ήταν στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Μιλώντας στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο χειροκρότημα που δέχθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ, κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Για τον Λάζαρο, αυτό ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, αφού όπως τόνισε εμφανώς συγκινημένος, θα την έχει πάντα στην καρδιά του και θα την εξιστορεί στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Όσα είπε ο Λάζαρος για το χειροκρότημα στη Λεωφόρο

«Το είχα πει και εκείνη τη στιγμή, για μένα ήταν ένα πολύ μεγάλο δώρο του φίλαθλου κόσμου του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που θα το έχω στο μυαλό και στην καρδιά μου, με όλη την ψυχή μου. Είναι ένα παράσημο χωρίς να το έχω πάνω μου. Θα είναι κάτι που θα λέω στα παιδιά και τα εγγόνια μου. Ίσως οι φίλαθλοι με συνδέουν με την τελευταία μεγάλη ομάδα του Παναθηναϊκού. Και αν κάνω κάποιες φορές λάθη, είναι εξαιτίας του χαρακτήρα μου που είμαι αυθεντικός. Ίσως αυτό να αρέσει στον κόσμο»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παρουσία Ιβάν Σαββίδη η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Φρόιλερ βγαίνει μπροστά και στην Ελβετία: Οι 88 ενέργειες και το απόλυτο στις πάσες!

Έγραψε άλλη μια συμμετοχή με την εθνική Ισλανδίας ο Σίγκουρντσον της Καλαμάτας

Χριστοφιλέας στους 94,6: «Βλέπουμε την πιο ποιοτική Εθνική που θυμάμαι - Η Καλαμάτα κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία»

Προπονητής Κροατίας U21: «Ελπίζω στον Παναθηναϊκό να καταλάβουν τι διαμάντι έχουν»

Τσορμπατζόγλου: «Οι επιστροφές των Λουσέ, Χατζηδιάκου και Γιαννούλη - Ψάχτηκε για τέρμα ο ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι το τελείωμα των φάσεων - Ο Ιμανόλ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες σε 3 ματς»

Τσακίρης: «Ιδανική περίοδος για Λυκογιάννη και Ζόαο Μάριο να φτάσουν στο 100%»

Δεσύλλας: «Το γόνατο του Κοντούρη έχει πρηστεί και δεν είναι καλό σημάδι - Ανεβάζει ρυθμό ο Κρίστιανσεν»

Επιστρέφει στην Αθήνα για μαγνητική ο Κοντούρης!