Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Λάζλο Μπόλονι. Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο πολύπειρος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει για δεύτερη φορά ως προπονητής την εθνική Ρουμανίας.

Τα Μέσα της πατρίδας του αναφέρουν πως η μικρή διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι αναμένεται να γεφυρωθεί και ο Μπόλονι να αναλάβει τα ηνία της Ρουμανίας. Το deal θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα με το ραντεβού του 68χρονου τεχνικού με τον Ραζβάν Μπουρλεάνου, πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Η εθνική Ρουμανίας ήταν η δεύτερη ομάδα που ανέλαβε στην καριέρα του ο Μπόλονι (2000) μετά τη Νανσί, ενώ ακολούθησαν οι Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ρεν, Μονακό, Αλ Τζαζίρα, Σταντάρ Λιέγης, Αλ Γουάχντα, Λανς, ΠΑΟΚ, Αλ Κορ, Ιτιχάντ, Αντβέρπ και Γάνδη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποβλήθηκε ο Πινέδα και έδωσε ειρωνικά το χέρι του στον διαιτητή

Ήττα για την Ίντερ Μαϊάμι στη Νέα Υόρκη-Μπήκε αλλαγή ο Μέσι, αυτογκόλ ο Κασεμίρο

Νεϊμάρ: Αποβλήθηκε για χειρονομία με το χέρι στο στόμα και ξέσπασε κατά του Νέστορ

Ινφαντίνο: Ισχυρή στήριξη από την Ασία για νέα θητεία στην προεδρία της FIFA

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία