Ο Ιταλός τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως αντέδρασαν μετά το όχι και τόσο καλό πρώτο ημίχρονο και κόντρα σε μια ομάδα που μπήκε δυνατά και τους πίεσε. Τόνισε πως δε θα ήθελε ως αντιπάλους Ρόμα ή Φιορεντίνα (σ.σ. αποκλείστηκε) και τόνισε πως η πρόκριση έφτιαξε το κλίμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και στάθηκε στα καλά αποδυτήρια.

Αναλυτικά: «Καταφέραμε και αντιδράσαμε σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, που ήμασταν λίγο πιο κάτω από την κανονική μας απόδοση. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξεκίνησε πάρα πολύ δυναμικά, πάρα πολύ δυνατά στην επίθεση.

Προσπάθησαν να πιέσουν, να δημιουργήσουν ευκαιρίες κυρίως με σέντρες, είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην άμυνα γενικότερα που "καθαρίσαμε" φάσεις και αντιμετωπίσαμε αυτήν την πίεση. Είναι ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα, πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό που καταφέρνει να περάσει σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Οσμανλισπόρ στην Τουρκία, και φυσικά να συνεχίσουμε την πορεία μας.

Ελπίζω να μην πέσουμε στην Ρόμα ή τη Φιορεντίνα, γιατί είναι πάρα πολύ καλές ομάδες. Δεν υπάρχει μία ομάδα που προτιμάμε. Όποια και να μας έρθει στην κλήρωση, είναι αποδεκτή και φυσικά θα κάνουμε τα πάντα για να την αντιμετωπίσουμε και να περάσουμε και στις καλύτερες οκτώ ομάδες του Europa League.

Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο να αντιμετωπίσουμε και το κακό κλίμα που υπήρχε μετά από την ήττα στο ματς με την ΑΕΚ. Μας κάνει πάρα πολύ καλό. Γενικότερα, μας ανεβάζει το ηθικό αυτή η πρόκριση, γενικότερα, όμως, τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά ανάμεσά μας. Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια και είναι πάρα πολύ καλοί και οι συμπαίκτες μου.

Περνάμε πολύ ώρα μαζί και στο ξενοδοχείο και όταν βρισκόμαστε πριν τους αγώνες, αλλά φυσικά αυτά τα αποτελέσματα σου δίνουν μία διαφορετική και ενισχυμένη τόνωση ηθικού για να μπορέσεις να συνεχίσεις.

Είναι μεγάλη επιτυχία η αποψινή. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε και βεβαίως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι άλλα βήματα στη φετινή διοργάνωση του Europa League».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube