Μεγάλη είναι η κινητικότητα που παρατηρείται στις τάξεις των φίλων Παναθηναϊκού για το σημερινό (15/12) ματς στη Λιβαδειά.

Ήδη, πέραν των εισιτηρίων που πήρε το «τριφύλλι» για τις ανάγκες του κόσμου του, ο Λεβαδειακός έχει θέσει και την Θύρα 5 του «Λάμπρος Κατσώνης» στη διάθεση των φιλοξενούμενων οπαδών.

Σήμερα, δε, η ομάδα της Βοιωτίας ανακοίνωσε ότι ανοίγει και η Θύρα 6 του γηπέδου για τις ανάγκες των φίλων του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ενημερώνει ότι για τη σημερινή (15/12, 18:00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης», για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ανοίγει και η θύρα 6 για τις ανάγκες των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 35€ ευρώ και διατίθενται ηλεκτρονικά, στον παρακάτω σύνδεσμο (ΕΔΩ)».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube