Συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις μέσα στον Γενάρη ο Λεαβδειακός, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (30/01) την απόκτηση και του Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

Ο Σέρβος σέντερ φορ, που ελεύθερος από τον Ατρόμητο, αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της ομάδας της Βοιωτίας στο τρέχον «παράθυρο» και προσφέρει μια επιπλέον λύση στον Νίκο Παπαδόπουλο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού Όγκνιεν Οζέγκοβιτς.

Γεννημένος στις 9/6/94, έχει υπάρξει διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής Σερβίας.

Ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά πριν από 3,5 χρόνια για τον ΝΠΣ Βόλο, ενώ αγωνίστηκε επίσης στη Super League με την Κηφισιά και τον Ατρόμητο, ο οποίος αποτέλεσε και την τελευταία ομάδα του, κάνοντας ένα γεμάτο πρώτο μισό στη φετινή σεζόν.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας έχει αγωνιστεί συνολικά σε 74 παιχνίδια με 25 γκολ και 3 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει σημειώσει 114 τέρματα, με 32 ασίστ.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ερυθρού Αστέρα και ακολούθησαν οι Μπανάτ Ζρενγιάνιν, Βόζντοβατς, Ραντ, Γιαγκοντίνα, Μπόρατς Τσάτσακ, Βοϊβοντίνα, η κινεζική Τσανγκτσούν Γιατάι κι έπειτα οι Τσουκαρίτσκι και Παρτιζάν. Επόμενος σταθμός του η Ρωσία για την Άρσεναλ Τούλα και την Παρί Νίζνι Νόβγκοροντ, ενώ ενδιάμεσα έπαιξε και στη γερμανική Ντάρμσταντ. Επίσης στο τουρκικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε με τις Αδάνασπορ, Μανίσα και Σακάριασπορ.

Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται με το Νο.45.

Όγκνιεν σε καλωσορίζουμε στον Λεβαδειακό, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκολιτς: «Νέες προκλήσεις μπροστά μας - Περήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ»

«Φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Ραπίντ στη Βιέννη στις 15 Ιουλίου»

Οι Ρώσοι συνδέουν τον Παναθηναϊκό με τον Μαξίμ Μπορίσκο για τη θέση του τερματοφύλακα!

Τσορμπατζόγλου: «Τι σημαίνει η απουσία Λουτσέσκου από τη σύσκεψη του ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για Γιαννούλη»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με το κανάλι του Παναθηναϊκού που θα δημιουργηθεί»

Τσακίρης: «Ήθελε πολύ την επέκταση και ο Νίκολιτς και η ΑΕΚ - Τι ισχύει με τις ανανεώσεις Πήλιου, Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο για Γιαννούλη και θέλει να τελειώσει τη μεταγραφή»

Ηλιόπουλος: «Είμαστε ο λόγος ανησυχίας των αντιπάλων μας» - Νίκολιτς: «Υπέγραψα τα λόγια που είπες, Πρόεδρε»

«Το σύμπαν αποφάσισε ότι θα μείνουμε μαζί»: Επίσημη η επέκταση του πρωταθλητή Νίκολιτς στην ΑΕΚ έως το 2029!

Αποχαιρέτησε τον Ξενόπουλο η Κηφισιά!