Ο Λεβαδειακός έμεινε με το... παράπονο και το «αχ», γνωρίζοντας ήττα 2-1 από τον Ατρόμητο στη Βοιωτία και αποχαιρέτησε οριστικά το όνειρο της οκτάδας.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής των γηπεδούχων, Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες, σημείωσε ότι η ομάδα του άξιζε ένα γκολ στο τέλος βάσει εικόνας και ευκαιριών, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δικαιούτο να βρίσκεται στις θέσεις 5-8.


Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι αναγνώριση της προσπάθειας, ο κόσμος έχει το αλάθητο. Όταν βλέπει μια ομάδα να προσπαθεί, θα την χειροκροτήσει κι αν έχει χάσει στο τέλος. Σήμερα δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα κατά την άποψή μου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο λόγω της βροχής. Στο τέλος δικαιούμασταν ένα γκολ, τουλάχιστον να μην χάσουμε.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον κόσμο. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και αξίζαμε να είμαστε στο 5-8. Έχει μείνει ένα παιχνίδι, θα κάνουμε το καλύτερο για να μπούμε δυνατά στα Play-Out. Οι μεγάλες ομάδες μέσα από τις ήττες γίνονται δυνατότερες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό

Έκανε το χειρουργείο ο Ντεσπόντοφ, τον περιμένει στην προετοιμασία ο ΠΑΟΚ

H αγωνία του Νίκολιτς και οι αντιδράσεις στις χαμένες ευκαιρίες: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την ισοπαλία στη Λεωφόρο