Το μεγάλο ντέρμπι της Super League 2 κατέληξε στον Ιωνικό! Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε 2-1 με ανατροπή στην έδρα του Λεβαδειακού και ξέφυγε οκτώ βαθμούς από τους διώκτες του, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για να τερματίσει πρώτος και να κερδίσει την άνοδο.

Το ματς πάντως είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τους Βοιωτούς αφού ο Πολέτο μόλις στο 8ο λεπτό είχε ανοίξει το σκορ, με τους γηπεδούχους να κρατάνε με σχετική άνεση μέχρι το ημίχρονο το προβάδισμα. Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε εφιαλτικά για τον Λεβαδειακό και ιδανικά για τον Ιωνικό. Πρώτα, ο Ματσούκας στο 58' και ενάμιση λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Μάναλης στο 81ο λεπτό να πετύχει ακόμη ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και να δώσει σπουδαίο τρίποντο στον Ιωνικό.



Συγκάτοικο στη δεύτερη θέση την Ξάνθη έχει πλέον ο Λεβαδειακός, με τους Ακρίτες να επικρατούν 2-1 με ανατροπή του ΟΦ στην Ιεράπετρα. Ο Ντάλα Κόστα είχε ανοίξει το σκορ για τους Κρητικούς, αλλά η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ χτύπησε δις στο τελευταίο δεκάλεπτο με Καπνίδη (80') και Μικελτάντζε (88') να χαρίζουν το τρίποντο στους φιλοξενούμενους.

Σημαντική νίκη που τον έβαλε στην εξάδα πέτυχε ο Διαγόρας με 2-0 επί των Τρικάλων. Ο Σμυρλής στο 29ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του και ο Ντοριβάλ στο 63' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.



Η 21η αγωνιστική:

Σάββατο 17/4


Διαγόρας-Τρίκαλα 2-0
(29' Σμυρλής, 63' Ντοριβάλ)

Λεβαδειακός-Ιωνικός 1-2
(8' Πολέτο - 58' Ματσούκας, 81' Μάναλης)

ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη 1-2
(45' Ντάλα Κόστα - 80΄Καπνίδης, 88' Μικελτάντζε )

Κυριακή 18/4

Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας (14:45)
Χανιά-Απόλλων Λάρισας
Παναχαϊκή-Εργοτέλης


Η επόμενη (22η) αγωνιστικη:

Τετάρτη 21/04
ΑΕ Καραϊσκάκης-Διαγόρας (15:30)
Δόξα Δράμας-Λεβαδειακός (15:30)
Τρίκαλα-ΟΦ Ιεράπετρας (15:30)
Ιωνικός-Χανιά (15:30)
Ξάνθη-Παναχαϊκή (15:30)
Απόλλων Λάρισας-Εργοτέλης (15:30)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!

Μυθική νύχτα ανόδου για την Καλαμάτα: Αποθέωση μέχρι τα ξημερώματα για τη «Μαύρη Θύελλα»

Η Καλαμάτα γιορτάζει: Στους δρόμους της πόλης ο κόσμος - Τρέλα για την άνοδο και αποθέωση στην αποστολή!

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Πανιώνιο: «Ντροπή η εικόνα μας, χαρίσαμε άκοπη άνοδο στην Καλαμάτα»

Τρέλα στα Μέγαρα: Oπαδοί της Καλαμάτας περίμεναν την αποστολή και έστησαν… πάρτι ανόδου!

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για το μέλλον του στον πάγκο της Καλαμάτας!

Καλαμάτα: Ετοιμάζουν υποδοχή ηρώων στη «Μαύρη Θύελλα» οι κάτοικοι της πόλης!