Τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν, όπου θα αγωνιστεί στην Stoiximan Super League, αναζητούν οι άνθρωποι του Λεβαδειακού.

Οι Βοιωτοί δεν θα συνεχίσουν στην πρώτη κατηγορία με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις που τους αρέσουν και τις έχουν κυκλώσει. Πρόκειται για έναν Έλληνα προπονητή, αλλά και δύο από το εξωτερικό και το sportfm.gr είναι σε θέση να γνωρίζει τα ονόματα των στόχων.

Αρχικά, ο Έλληνας προπονητής που εξετάζεται και έχει γίνει επαφή για το ενδεχόμενο συνεργασίας είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο 52χρονος τεχνικός βρίσκεται στην Εθνική Ελπίδων, ενώ στα δύο τελευταία φιλικά της Ανδρών αποτέλεσε τον υπηρεσιακό προπονητή. Ο Λεβαδειακός έχει μιλήσει μαζί του, δεδομένα αλλά υπάρχει στάση αναμονής.

Την ίδια ώρα, οι Βοιωτοί έχουν κυκλώσει και τα ονόματα δύο προπονητών από το εξωτερικό. Ένας από αυτούς είναι ο Στιέπαν Τόμας. Είναι 48 ετών με καταγωγή από την Κροατία και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Τελευταία ομάδα που εργάστηκε ήταν η Όσιγιεκ, ενώ έχει περάσει από Σέριφ Τίρασπολ, Γκεζτέπε, Ρίζεσπορ, Αντάλιασπορ ως πρώτος προπονητής.

Τέλος, στον Λεβαδειακό βρίσκονται σε επαφή και με έναν Τσέχο προπονητή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έμπειρο τεχνικό, ο οποίος έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στη χώρα του προ ετών και αποτελεί μία λύση από το πάνω ράφι, η οποία συνάμα είναι και δύσκολη.

Οι επαφές θα προχωρήσουν ακόμη περισσότερο τις ερχόμενες ημέρες, με τον Λεβαδειακό να θέλει μέσα στην εβδομάδα να έχει βρει τον εκλεκτό για την άκρη του πάγκου του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός: Οι 11άδες του αγώνα

Αποκαρδιωτική η εικόνα στις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης»: Λιγοστός κόσμος στο γήπεδο για το Άρης-Βόλος

Μουκουντί: «Δεν είναι τελικός το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά αν κερδίσουμε...»

Νίκολιτς: «Περίπλοκο για εμάς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Πάλεψε για τη… ζωή της η AEL Novibet, αλλά ο Ατρόμητος είχε φροντίσει από νωρίς για τη νίκη!

Λέτο: «Είχαμε πολλή πίεση και πολλά νεύρα - Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, αλλιώς θα υποφέρουμε»

Αντωνόπουλος: «Δεν δικαιούμασταν ούτε τον έναν βαθμό, ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες»

Ο Τσούμπερ αποβλήθηκε στο Ατρόμητος-ΑΕΛ Novibet, βλέποντας την κόκκινη κάρτα για πρώτη φορά στην καριέρα του!

Αντίνο: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Αγωνία στον ΟΦΗ με Γκονθάλεθ ενόψει τελικού: Τραυματίστηκε στο 6' και έφυγε κλαίγοντας για τα αποδυτήρια!