Παρελθόν ο Ντέιβιντ Γκροφ από τον Λεβαδειακό!
Μετά από δύο χρόνια στην ομάδα της Βοιωτίας, ο Ούγγρος τερματοφύλακας, αποτελεί και επίσημα παρελθόν με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.
Ο Γκροφ, αποκτήθηκε από την Ντέμπρετσεν, τον Ιανουάριο του 2023 καταγράφοντας έκτοτε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήταν σημαντικός στην κατάκτηση της Super League 2 της περασμένης περιόδου με την οποία ο Λεβαδειακός επέστρεψε στην Stoiximan Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:
«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Γκροφ.
Ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήρθε στην ομάδα μας πριν από δύο χρόνια και κατέγραψε συνολικά 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, συμβάλλοντας κι εκείνος στην κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της SL 2 και την άνοδο.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.».