Πρεμιέρα στα playouts με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο (Σάββατο 29/03, 20:30), με τον Νίκο Παπαδόπουλο να καλείται να διαχειριστεί δύο σημαντικές απουσίες.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Τσοκάι όσο και ο Κωστή είναι τιμωρημένοι για το ματς με τα «καναρίνια», με τον Έλληνα τεχνικό να στερείται 2 εκ των βασικών του μέσων.

Ωστόσο, μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιαννιώτα, Εραμούσπε και Μορέιρα, οι οποίοι επιστρέφουν στην αποστολή.

Αναλυτικά:

Γκαραβέλης, Άνακερ, Λιάγκας, Χάνα, Κάσσος, Τσάπρας, Βέρρης, Βήχος, Εραμούσπε, Κάτρης, Μορέιρα, Πλέγας, Συμελίδης, Λαμαράνα, Μπάλτσι, Άβραχαμ, Γιαννιώτας, Πεντρόσο, Όζμπολτ, Ρόμο και Ζίνι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανησυχία στην ΑΕΚ για Στρακόσα – Έπαιξε με ενοχλήσεις στη Λεωφόρο

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό για το 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα παλέψουμε για τον τίτλο, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο» - Τι είπε για μεταγραφές του Ιανουαρίου!

Ρέλβας: «Το 0-0 μας αφήνει μια μικρή στεναχώρια, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως θες»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία στη Λεωφόρο και τη νίκη του ΠΑΟΚ

Ρότα: «Αν μας έλεγαν ότι τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος θα ήμασταν στο +6, θα το υπογράφαμε»

Τετέι: «Μεγάλο λάθος που μείναμε με 10 παίκτες, είμαστε εδώ και θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι»

Νίκολιτς: «Υπήρξε μια χαλαρότητα - Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ντεκόρ στα playoffs, έχει περηφάνια»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να βρει έναν οποιοδήποτε τρόπο για να κερδίσει και τα κατάφερε»

Κετσετζόγλου: «Δίκαιο το 0-0, δεν πήρε υπερβολικά ρίσκα η ΑΕΚ»