«Κηδεία με ξένα κόλλυβα» ή μάλλον τραπέζι στην υγεία των… κορόιδων κατηγορείται ότι έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται εδώ σε διαμάχη με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας, κάνοντας μάλιστα και κάποιες επιθετικές δηλώσεις το προηγούμενο διάστημα.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκίνησε από την εφημερίδα «Meczyki» μια φήμη ότι χρωστάει χρήματα στην PZPN. Κατά την ίδια πηγή, δε, η οφειλή αυτή εκκρεμεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τότε λοιπόν ο Λεβαντόφσκι φέρεται να κάλεσε συμπαίκτες του για να τους κάνει το τραπέζι στο εστιατόριο του γνωστού Salt Bae.

Και παρόλο που είχε δεσμευτεί να πληρώσει ο ίδιος, ζήτησε τελικά… τιμολόγιο για να το περάσει στα έξοδα της ομοσπονδίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανο: Παίκτης στη Γερμανία… έκλεψε από αντίπαλο το χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή!

Δασκάλα χορού σωριάζεται λόγω υπογλυκαιμίας και οι μαθήτριες ακολουθούν νομίζοντας πως είναι χορευτικό!

Αυτός πληρώνει και κάνει ό,τι θέλει: Πρόεδρος ομάδας στην Παραγουάη έβαλε αλλαγή τον εαυτό του

Κομήτης από άλλο άστρο επισκέπτεται το ηλιακό μας σύστημα - Ορατός με τηλεσκόπιο

Ποιος Τσιλαβέρτ και ποιος Χιγκίτα; Ο τερματοφύλακας της U9 της Άιντραχτ ντρίμπλαρε τους πάντες και σκόραρε

Παίκτης στην Ισπανία μπήκε αλλαγή και αποβλήθηκε μετά από 20 δευτερόλεπτα

Επικός παππούς σε αγώνα της Σαν Λορέντσο, τάιζε το εγγόνι του, αλλά... όχι με επιτυχία!

Kι όμως... το κογιότ και το Road Runner των Looney Tunes υπάρχουν και κυνηγιούνται και στην πραγματικότητα. Beep beep!

Φέρτε το και στην Ελλάδα: Ποδοσφαιρόφιλη καθηγήτρια βαθμολογεί γραπτά με φωτογραφίες του Μέσι!

Ο Ρονάλντο… κρυφοκοίταξε στη συνέντευξη Τύπου και έγινε viral!