«Κηδεία με ξένα κόλλυβα» ή μάλλον τραπέζι στην υγεία των… κορόιδων κατηγορείται ότι έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται εδώ σε διαμάχη με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας, κάνοντας μάλιστα και κάποιες επιθετικές δηλώσεις το προηγούμενο διάστημα.

Σε αυτό το πλαίσιο ξεκίνησε από την εφημερίδα «Meczyki» μια φήμη ότι χρωστάει χρήματα στην PZPN. Κατά την ίδια πηγή, δε, η οφειλή αυτή εκκρεμεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τότε λοιπόν ο Λεβαντόφσκι φέρεται να κάλεσε συμπαίκτες του για να τους κάνει το τραπέζι στο εστιατόριο του γνωστού Salt Bae.

Και παρόλο που είχε δεσμευτεί να πληρώσει ο ίδιος, ζήτησε τελικά… τιμολόγιο για να το περάσει στα έξοδα της ομοσπονδίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πανοπλία» για πρόβατα: Η αυστριακή εφεύρεση που διχάζει αγρότες και φιλοζωικές οργανώσεις

Μετέφεραν πλυντήριο ρούχων πάνω σε ηλεκτρικό πατίνι στο κέντρο των Χανίων!

Οι viral γιαγιάδες από την Κρήτη επιστρέφουν: Ντάκος εναντίον σούσι σε νέο απολαυστικό video

Ο Λιονέλ Μέσι τον χοτ ντογκ: Ο «σαγόνιας» έφαγε 66 χοτ ντογκ και αναδείχθηκε πρωταθλητής για 18η φορά!

Κάμερα στο ψυγείο, ύποπτος ο σύζυγος, ένοχη... η γάτα!

Έδωσαν σε μωρό τούρτα από καρπούζι και αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμεναν

Viral γατοδράμα: Πήγε δώρο ένα ποντίκι και έφυγε με… ραγισμένη καρδιά

Θαύμα στην Αυστρία: Αλεξιπτωτίστρια έμεινε αλώβητη από εναέρια σύγκρουση με αεροσκάφος - Δείτε βίντεο

Στη Ρουμανία κόλλησε ασθενοφόρο και το έσπρωχναν οι παίκτες με τα χέρια!

Φίλος της Φλουμινένσε έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς με τον πιο γλυκό τρόπο μέσα στο «Μαρακανά»