Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τονίζοντας ότι είναι πολύ πιθανόν κάποια στιγμή στο μέλλον να αγωνιστεί στην Premier League ή στην Primera Division.

Ο Πολωνός επιθετικός αγωνίζεται στη Γερμανία από το 2010, αρχικά στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τα τελευταία δύο χρόνια η καριέρα του έχει εκτοξευτεί φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής μετράει 65 γκολ σε 95 συμμετοχές από τη στιγμή που βρέθηκε στους Βαυαρούς.

Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε ότι αν φύγει από το σύλλογο του Μονάχου τότε θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα που διεκδικεί τίτλους όπως η πρωταθλήτρια Γερμανίας: «Ίσως μια μέρα να αγωνιστώ στο αγγλικό ή ισπανικό πρωτάθλημα. Αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσω στην Μπάγερν Μονάχου για αρκετά χρόνια ακόμα και να κερδίσω πολλά περισσότερα τρόπαια. Το γεγονός ότι κάθε χρόνο φτάνουμε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πραγματικά εκπληκτικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι αρκετά χαρούμενος στην Μπάγερν».

Τέλος, ο διεθνής άσος δήλωσε ότι το είδωλό του από μικρός ήταν ο Τιερί Ανρί, ενώ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Πεπ Γκουαρντιόλα: «Ο Τιερί Ανρί ήταν πάντα το είδωλό μου, ειδικά όταν έπαιζε στην Άρσεναλ καθόμουν και παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια του. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γκουαρντιόλα έχω δει βελτίωση σε εμένα. Από τους πρώτους τρεις μήνες κατάλαβα ότι αυτός ο προπονητής με βελτιώνει ως ποδοσφαιριστή».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube