Η Γιουνγκ Μπόις «πυροδότησε» τη… βόμβα, που είχε βάλει στην Ελβετία με το 4-3 και επικρατώντας ξανά της Μπάγερ Λεβερκούζεν, στη Γερμανία αυτήν τη φορά (0-2), προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Europa League!

Τα γκολ για τους Ελβετούς πέτυχαν στο 48' ο Σεμπατσιό και στο 86' ο Φάσναχτ. Μια νίκη-πρόκριση, φυσικά, που καθόλου δεν άρεσε στην Ελλάδα, που «βυθίστηκε» στην 20ή θέση της UEFA!

Όπως, επίσης, δεν άρεσε και η δεύτερη νίκη, που σημείωσε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ απέναντι στην Κράσνονταρ, με την κροατική ομάδα να παίρνει την πρόκριση, επικρατώντας των Ρώσων 1-0 στην Κροατία. Αμφότερες οι ομάδες είναι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Παρασκευής.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Επιτέλους ''σκυλιά του πολέμου'', να χτίσει όμως τώρα ο Ολυμπιακός πάνω σε αυτή τη βραδιά»

Σουργιάς: «Πρόκληση για τον ΟΦΗ η Χόφενχαϊμ, στόχος να είναι ανταγωνιστικός»

Σταματέλος: «Νίκη που τη χρειαζόταν με μεγάλα κέρδη για τον Ολυμπιακό - Οδηγός η εμφάνιση στο δεύτερο 45λεπτο»

Football Meets Data: Η πρόβλεψη για τη θέση του Ολυμπιακού στην League Phase και τα… όρια πρόκρισης

Γιάρεμτσουκ: «Πολύ χαρούμενος που προσφέρω ξανά στον Ολυμπιακό-Είδα ποιοι ήταν δίπλα μου στα δύσκολα»

Συγκινητικός Γκονσάλες μετά το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη: «Μαμά, αυτό ήταν για σένα»

Η ιστορική πρεμιέρα της Μπόρνμουθ και η φοβερή παρουσία της Τορένσε

Παράνοια στο Μεξικό για τον Γκονζάλες: Αποστολές στην Ελλάδα και «Hormigol» μετά το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ!

ΟΦΗ-Χόφενχαϊμ: Με πίστη και φόρα για το πρώτο τους ευρωπαϊκό βήμα οι Κρητικοί

Αλγουαθίλ: «Είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο δυνατά συναισθήματα - Να βλέπουμε την ομάδα όλο και καλύτερη»