Με elite σφυρίχτρα το Λεβερκούζεν-Ολυμπιακός. Τον Άγγλο Μάικλ Όλιβερ όρισε η UEFA στη ρεβάνς των Πειραιωτών με την Μπάγερ για την ενδιάμεση φάση του Champions League.

Ο 41χρονος διαιτητής θα διευθύνει το ματς στη Γερμανία, με τους Στιούαρτ Μπερτ και Τζέιμς Μέινγουορινγκ να είναι βοηθοί, τον Άντριου Μάντλεϊ 4ος, ενώ Μάρκο Ντι Μπέλο (Ιταλία) με τον Τόμας Κβιατκόφσκι (Πολωνία) θα βρίσκονται στο VAR.

Ο Όλιβερ έχει βρεθεί στον δρόμο ελληνικών συλλόγων οκτώ φορές, με πιο πρόσφατο το Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης (3-4), αλλά και δύο σε αυτόν της Εθνικής Ελλάδος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε την Καϊράτ με δέκα παίκτες και έκανε βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Σόκαρε τη Χάποελ του σκόρερ Κάνγκουα η Βίκινγκουρ - Περίπατος για Ερυθρό Αστέρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Ταπείνωσε με τεσσάρα την Χαρτς η Στουρμ Γκρατς, άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Κλάκσβικ και Ζάλγκιρις

O Κάνγκουα σκόραρε με τη Χάποελ Μπερ Σεβά!

Έμεινε όρθια στο φινάλε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μικρό προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε

Περίπατος της Λεχ Πόζναν στη Δανία, πρωταγωνιστής ο Σπόραρ για τη Σλόβαν

Ο Κάνγκουα έστειλε μήνυμα για το ματς της Μπερ Σεβά στα προκριματικά: «Πάμε παιδιά»

Τι θέλει η ΑΕΚ για να μπει στους ισχυρούς των playoffs από τον 2ο προκριματικό που κάνει σέντρα απόψε

Μεντιλίμπαρ: «Πολύ δύσκολη αντίπαλος η Ναϊμέγκεν - Θα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ολλανδικές ομάδες»

Νικολακόπουλος: «Πολύ επικίνδυνη η Ναϊμέγκεν, ο Ολυμπιακός θα το πληρώσει αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος»